Verhuurder laat het appartement zien zonder toestemming van de huurster te vragen, ze neemt wraak

Janine image
door Janine

07 Mei 2023

Verhuurder laat het appartement zien zonder toestemming van de huurster te vragen, ze neemt wraak
Advertisement

Het is soms niet gemakkelijk om een ​​huis te vinden om te huren en als je slaagt in de moeizame onderneming, hoop je een discrete en meewerkende verhuurder te hebben. Dit geluk heeft echter niet iedereen en soms moeten we problemen in totale autonomie oplossen, of erger nog, de verhuurder aan de deur vinden zonder enige waarschuwing. Een jonge vrouw heeft het internet vermaakt over hoe ze ervoor koos wraak te nemen op haar huisbaas nadat hij het appartement zonder haar toestemming aan potentiële huurders had laten zien.

via Daily Dot

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen, zelfs als het niet is gekocht en dus niet wettelijk eigendom is van degene die er woont, is het belangrijk om het te kunnen beschouwen als je eigen persoonlijke toevluchtsoord, waar je vrij bent om jezelf te zijn en die privé moet blijven. Zoals gezegd gebeurt dit echter niet altijd en hebben we te maken met nogal opdringerige verhuurders, zoals Taylor overkwam, die besloot op een originele manier in de tegenaanval te gaan.

Geïrriteerd door de houding van de huisbaas en zijn manier van doen, kwam ze met een idee dat gebruikers hilarisch vonden. De man zou haar een bericht hebben gestuurd waarin hij haar vroeg om thuis te blijven, aangezien een potentiële huurder het appartement wilde zien en hij het hem dus had moeten laten zien.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het lijkt er bovendien op dat hij gewend is om onaangekondigde rondleidingen door het huis te organiseren: "Zijn verontrustende beheer van het gebouw omvat ook rondleidingen door ons appartement zonder onze toestemming." Ze was de situatie beu en besloot bezoekers ervan te weerhouden te verhuizen door de kamers te behangen met post-its en briefjes. Op een ervan schreef ze dat het grootste probleem van het huis de aanwezigheid van talrijke parasieten is. Vervolgens schreef en hing ze een briefje op een opvallende plek, met de tekst: "Maak de keuken en badkamers goed schoon, want daar vinden we de meeste kakkerlakken! Bedankt!"

Taylor, die ook opzettelijk producten voor vrouwelijke hygiëne liet rondslingeren, vroeg haar volgers vervolgens om andere ideeën om de huisbaas ervan te weerhouden vreemden binnen te laten zonder dat ze ermee instemde. Ze gaf geen informatie over de reactie van de huurder, maar het is waarschijnlijk dat haar plan hem heeft ontmoedigd.

Wat vind jij van haar idee?

Advertisement