Stel koopt huis, maar vreemden breken in en weigeren te vertrekken

Janine image
door Janine

13 Januari 2023

Stel koopt huis, maar vreemden breken in en weigeren te vertrekken
Advertisement

Een huis kopen is een hele onderneming. De eerste fase is die van het onderzoek, diverse woningen worden bekeken, geïnspecteerd en gewaardeerd. Totdat je die van je dromen betreedt, perfect in elk detail. Degene waarvan je zegt: “Hier wil ik wonen". Op dat moment, nadat je het hebt gevonden, hoef je alleen nog maar een bod uit te brengen en het te kopen.

Het leek erop dat dit precies was hoe het met dit stel ging, jammer dat er een kink in de kabel kwam kort nadat ze het contract hadden getekend. Dit alles bemoeilijkte hun verhuizing naar het huis, waar ze hun droom werkelijkheid wilden laten worden.

via Dailymail

Advertisement
Longandfoster - screenshot

Longandfoster - screenshot

Dit stel had net een contract getekend met de bank om een ​​huis te kopen aan Dragoo Place in Clinton, Maryland. Ze waren buitengewoon gelukkig, maar het is jammer dat dit geluk niet lang duurde. De dag na de ondertekening liep de vrouw langs wat binnenkort haar nieuwe huis zou worden.

Haar aandacht werd getrokken door iets heel vreemds. Ze zag de aanwezigheid van twee nieuwe borden, met de tekst "privébezit" en "pas op voor de hond". Gezien de situatie besloten de vrouw op onderzoek uit te gaan en zag bij nader inzien dat het huis bewoond was. Ze aarzelde niet en belde haar makelaar, Melea King, om haar te vertellen wat er was gebeurd. De laatste verspilde geen tijd en ging onmiddellijk naar Dragoo Place om te begrijpen wat er aan de hand was. Ze vroeg de bewoners van het huis of ze documenten hadden waaruit bleek dat het huis van hen was.

Hoewel ze alle documentatie hadden, geloofde King dat het niet legitiem was, daarom heeft ze de autoriteiten ingeschakeld, de politie, om de waarheidsgetrouwheid van dit alles te verifiëren. Kennelijk heeft de politie bij inzage van het huurcontract vastgesteld dat het niet nauwkeurig was opgesteld en dat het niet correct was.

Advertisement
Longandfoster - screenshot

Longandfoster - screenshot

Helaas bleef de situatie onopgelost omdat de mysterieuze bewoners niet van plan waren het huis te verlaten waarvan ze beweerden dat het van hen was. Op deze manier kunnen degenen die de rechtmatige eigenaars zouden moeten zijn, zoals vastgelegd in het contract, niet in hun droomhuis kunnen en er gaan wonen.

Wat echter het meest verbijstert, is hoe het voor de mysterieuze huurders mogelijk was om het huis binnen te komen, aangezien er geen ingang lijkt te zijn geforceerd.

Hoe zou jij gehandeld hebben?

Advertisement