Er gebeuren griezelige dingen in het huis van deze vrouw: spokenjagers vertellen haar dat ze moet verhuizen

Janine image
door Janine

25 Mei 2023

Er gebeuren griezelige dingen in het huis van deze vrouw: spokenjagers vertellen haar dat ze moet verhuizen
Advertisement

Wat zou jij doen als je werd verteld dat een boze geest door je huis dwaalt, klaar om je het leven zuur te maken? Zou je bereid zijn om met deze aanwezigheid te leven, zou je denken dat het niet echt bestaat of zou je onmiddellijk ergens anders heen gaan? Een Engelse vrouw bevond zich in deze verontrustende en absurde situatie, aangespoord door paranormale experts die haar huis bezochten om het zo snel mogelijk te verlaten. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd en hoe het is gegaan.

via Daily Star

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

Een echte nachtmerrie begon voor Lauren Roth toen ze besloot te verhuizen naar een huis in Middlesbrough, in North Yorkshire, in Engeland. In het pand zou zich in feite een geest van demonische aard hebben gemanifesteerd, die de vrouw en haar kinderen terroriseerde.

"Het was de ene gebeurtenis na de andere. Het gaat op dit moment goed met me, maar ik ben nog steeds behoorlijk getraumatiseerd door wat er is gebeurd. Eerst dacht ik dat het de lichten waren, maar toen begon het allemaal. In mijn oude huis waren mijn kinderen nergens bang voor, maar in het nieuwe huis werden ze allebei op een nacht wakker”, legde Lauren uit. “Caleb lag in bed en ik herinner me dat hij schreeuwde. Hij zei 'mam, Arabella is bang omdat ze iets in haar kamer zag'. Ze zei dat een kat haar had gekrabd. Ik zei 'er zijn hier geen katten lieverd’ maar ze had schrammen op haar huid. Ongeveer een half uur later stond ze weer op en zei dat er een man voor het raam stond."

Advertisement

Me and my beautiful wife. I love you babes. Xxxx Linzi Steer

Pubblicato da Lee Steer su Lunedì 18 maggio 2020

Op dat punt begon Roth de gordijnen open te doen en liet haar dochter zien dat er niemand achter verborgen zat, maar het meisje wees naar de spiegel en zei 'nee mam, hij is daar'. Het is geleidelijk erger geworden, zo erg zelfs dat de vrouw contact moest opnemen met de spokenjagers Lee en Linzi Steer om de poltergeist-activiteiten in haar huis een halt toe te roepen.

Het stel, oprichters van Project Reveal - Ghosts of Britain, ging naar het huis, geschokt door de gebeurtenissen. De man verklaarde: "Ik zag mijn eigen arm bekrast raken. Het verraste me en het was maar één keer eerder gebeurd. Ik denk dat er ongeveer vier schrammen waren, drie op de handpalm en één op de arm."

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Na hun bezoek drongen de Steers er bij Lauren sterk op aan het pand te verlaten en nooit meer terug te keren. De vrouw volgde het advies meteen op en verhuisde met haar man en kinderen naar een nieuw huis. "Ze heeft de sleutels overhandigd aan het makelaarskantoor. We zijn erg trots op haar, het is niet gemakkelijk", aldus Lee. "Ze heeft het heel moeilijk gehad en het spijt me zo voor haar. Haar man was erg sceptisch, totdat hij deuren hoorde dichtslaan toen hij alleen was."

Wat zou jij in hun plaats hebben gedaan?

Advertisement