Vrouw beledigt medewerkers McDonald's, klant verdedigt hen: “Ik ben mensen zoals jij zat”

Janine

06 Juni 2022

Vrouw beledigt medewerkers McDonald's, klant verdedigt hen: “Ik ben mensen zoals jij zat”
Advertisement

Iedereen die ooit nauw heeft samengewerkt met het publiek en klanten weet het goed: het is niet altijd gemakkelijk en duidelijk dat mensen degenen die hen bedienen goed behandelen. Vaak wordt in dit verband aangenomen dat er aan de andere kant mensen zijn die geen gevoeligheid hebben of geen emoties voelen, en dat ze daarom het recht hebben om ze alles te vertellen wat er op dat moment door hun hoofd gaat.

Gelukkig gebeurt dit niet altijd, maar als het gebeurt, kan het erg frustrerend zijn voor een werknemer die aan het werk is. De medewerkers van een McDonald's zijn zich hier terdege van bewust, die herhaaldelijk door een vrouw zijn beledigd, tot het punt dat een andere klant in het restaurant zich niet kon bedwingen en besloot in te grijpen ter verdediging van de winkelbedienden. Alles werd vastgelegd en gedeeld in een video die in korte tijd het web rondging en een breed debat opriep.

via thetrooper47/TikTok

Advertisement

thetrooper47/TikTok Screenshot

In de video die op TikTok is gepost door de gebruiker die bekend staat als @thetrooper47, is het bijschrift duidelijk: "Ik liep McDonald's binnen voor een smoothie en deze vrouw beledigde de werknemers". We weten niet precies wat de klant tegen de medewerkers van de fastfood zei, maar volgens de persoon die het online plaatste, was het kritiek gecombineerd met beledigingen.

De restaurantmedewerkers, die vastbesloten waren om hun werk te doen, leken te proberen niet teveel gewicht te geven aan de woorden van de vrouw. Natuurlijk, gewend om de hele dag met allerlei klanten om te gaan, moeten mensen die dit soort beroep uitoefenen noodzakelijkerwijs een "pantser" hebben ontwikkeld tegen soortgelijke episodes. Maar de man die de video deelde was echter niet in staat om te zwijgen tegenover deze scène.

thetrooper47/TikTok Screenshot

Dus greep hij in en richtte zich rechtstreeks tot de onvriendelijke klant, meer dan ooit met de bedoeling de beledigde werknemers te verdedigen. "Ik ben echt moe van mensen zoals jij - zei hij tegen de vrouw - als de service niet aan je verwachtingen lijkt te voldoen, ga dan ergens anders heen". De interactie tussen de twee mondde uit in een ruzie, waarbij de vrouw de kort daarvoor beledigde medewerkers van het restaurant vroeg de politie te bellen. Op een later moment eiste de klant ook om de restaurantmanager te spreken, hoewel ze het uiteindelijk opgaf en besloot dat ze daar niet langer wilde eten.

Advertisement

thetrooper47/TikTok Screenshot

De video werd, volgens wat is geleerd, op verschillende kanalen opgespoord door de dochter van de vrouw, die deze vervolgens verwijderde. Desondanks slaagde de man erin om duizenden en duizenden interacties op TikTok te verzamelen, samen met opmerkingen van evenveel gebruikers. Velen hebben de kant van de man gekozen, tevreden en solidair met wat hij had gedaan, aangezien werknemers zich vaak niet kunnen verdedigen zoals ze zouden willen, omdat ze het risico lopen ontslagen te worden.

Wat denk jij ervan? Wat zou jij in zijn plaats hebben gedaan?

Advertisement