Vrouw zegt haar baan van £60.000 per jaar op om met dieren te praten

Janine image
door Janine

18 Juni 2022

Vrouw zegt haar baan van £60.000 per jaar op om met dieren te praten
Advertisement

Het is niet ongewoon dat het leven je op een kruispunt plaatst. Een beslissing die je neemt, verandert je leven voor altijd, maakt je een nieuw persoon, anders dan je was. Werkkeuzes maken vaak deel uit van deze grote en belangrijke veranderingen en het verhaal dat we gaan vertellen vertegenwoordigt een radicale omwenteling.

Nikki Vasconez, een vrouw die oorspronkelijk uit Pennsylvania, VS komt, heeft haar baan voor 60.000 pond per jaar opgezegd om met dieren te leren praten en een expert op het gebied van pet therapy te worden.

Van advocaat tot dierenpsycholoog: laten we haar verhaal ontdekken.

via Daily Mail

Advertisement

Iedereen heeft er minstens één keer in ons leven van gedroomd om onze baan op te zeggen om iets meer stimulerends en leukers te gaan doen.

Deze vrouw had de moed om deze grote stap te zetten en het zette haar leven op zijn kop. Nikki Vasconez, 33 jaar, gaf haar salaris als advocaat op om dierenpsycholoog te worden.

In september 2020 begon Nikki, toen ze als vastgoedadvocaat werkte, een reeks onderzoeken te doen naar hoe met dieren te praten, en ontdekte zo een echte passie.

Nadat ze zich realiseerde dat ze geld kon verdienen door te doen waar ze van hield, stopte ze met haar vaste baan met een jaarsalaris van meer dan £60.000 om dierencommunicator te worden. Na een jaar, in september 2021, begon ze officieel haar bedrijf als paragnost voor huisdieren, opende haar Facebook- en Instagram-profielen en genoot enig succes.

Advertisement

Nikki zei: "Ik was ongelukkig met mijn vorige baan, ik worstelde urenlang en was altijd ontevreden, maar ik was doodsbang voor verandering".

"Het begon allemaal toen ik begon te zorgen voor de huisdieren van mijn familie en vrienden en ook met de huisdieren van vreemden en zodra ik mijn sociale profielen opende waren er mensen die echt geïnteresseerd waren in wat ik aan het doen was."

Nikki's methode bestaat erin naar een foto van het dier te kijken en telepathisch met hem te communiceren, hem een ​​reeks vragen te stellen, waardoor hij kan begrijpen wat de viervoetige metgezellen denken en voelen.

"Het bedrijf is van de grond gekomen, ik heb een wachtlijst van meer dan 4000 mensen die me vragen om met hun huisdieren te praten - voegde Nikki eraan toe - als ik met hen communiceer, zie ik soms hun ogen fonkelen en kan ik duidelijk horen wat ze voelen".

Een ongetwijfeld ongebruikelijk beroep dat de hoofdpersoon van dit merkwaardige verhaal een tweede kans heeft gegeven. Voor degenen die nooit hebben willen weten wat hun hond of kat dacht... is er nu iemand die er een antwoord op kan geven!

Advertisement