Passagier van een vliegtuig loopt over de mensen om haar stoel te bereiken: reizigers zijn verontwaardigd (+ VIDEO)

Janine

22 Juni 2022

Passagier van een vliegtuig loopt over de mensen om haar stoel te bereiken: reizigers zijn verontwaardigd (+ VIDEO)
Advertisement

Een vliegtuig nemen kan een onaangename ervaring zijn als onze reisgenoten de regels voor een goed samenleven niet respecteren. Sommige passagiers bezetten een andere stoel dan de toegewezen stoel, anderen staan ​​continu op, waardoor hun buren vaak op moeten staan en weer anderen vertonen gedrag dat grenst aan het onbeschofte.

Dit is het geval gedocumenteerd door Brandon, die een video op zijn Twitter-profiel plaatste waarin een vrouw over de passagiers in het vliegtuig springt om haar stoel bij het raam te bereiken. De video gaf aanleiding tot een verhit debat over wat de gedragsregels moeten zijn tijdens het reizen. Maar laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Twitter/In_Jedi

Advertisement
Twitter/In_Jedi

Twitter/In_Jedi

Brandon, een Amerikaanse ingenieur, was tijdens zijn vliegreis getuige van een ongetwijfeld uniek tafereel: een vrouw klom over andere passagiers heen om haar stoel bij het raam te bereiken.

De man, geschokt door wat hij zag, documenteerde alles met een video die hij vervolgens op zijn Twitter-profiel plaatste. Brandon legde in de tweet uit dat de vrouw tijdens de vlucht meerdere keren moest opstaan ​​en haar buren had gedwongen hetzelfde te doen. Waarschijnlijk moe van het opnieuw moeten vragen om toestemming, bedacht ze om over hun hoofden heen te lopen. Volgens de passagiers was het een gewoonte die de vrouw gedurende de hele reis meerdere keren herhaalde.

Twitter/In_Jedi

"De meest criminele activiteit die ik ooit in een vliegtuig heb gezien. Deze vrouw klom meerdere keren over andere passagiers tijdens de 7 uur durende vlucht", tweette Brandon.

In de video van slechts 19 seconden staat de vrouw op de armleuning van een andere passagier, klampt zich vast aan de hoofdsteun en gaat over de hoofden van drie passagiers heen, waarbij ze snel haar stoel bij het raam bereikt.

Reacties van andere gebruikers lieten niet lang op zich wachten. Sommigen, verbijsterd door de video, waren het met Brandon eens.

Desondanks concentreerden andere kijkers zich op verschillende aspecten van de clip, zoals: "Heeft niemand het over die vuile sokken en het feit dat ze in pyjama vliegt?"

Iemand reageerde echter op de reactie van de man en zei: "als dit de meest criminele activiteit is die je ooit op een vlucht hebt gezien, heb je duidelijk niet vaak gevlogen".

Wat was de vreemdste scène die je ooit tijdens een vlucht hebt gezien?

Advertisement