Jong stel koopt stacaravan voor 4.000 pond: "We gaven te veel uit aan huur, doe als wij!”

Janine image
door Janine

13 Juli 2022

Jong stel koopt stacaravan voor 4.000 pond: "We gaven te veel uit aan huur, doe als wij!”
Advertisement

Ben je benieuwd hoe het is om in een stacaravan te wonen of denk je er zelfs over om het te gaan doen? In dit artikel kun je interessante informatie vinden en er een idee van krijgen, dankzij een jong stel dat besloot het in praktijk te brengen. De reden? De hoge kosten van huren en een eventuele hypotheek te vermijden, maar zonder het comfort en gemak van een echt appartement op te geven. Laten we eens kijken hoe de twee avontuurlijke jongeren het idee hebben gerealiseerd, die er absoluut geen spijt van hebben, verre van dat: ze nodigen anderen uit om te doen wat zij hebben gedaan.

via TikTok

kayleigh.t24/TikTok

kayleigh.t24/TikTok

Kay deelde de beelden van hun vierwielige huis op haar TikTok-profiel, die naast het publiceren van de video ook uitlegde hoe ze het deden en wat de reden van hun beslissing was. "We kochten een oude stacaravan voor £4.000, omdat we te veel geld betaalden voor de huur, en zo gaat het tot nu toe..."

Het was duidelijk dat de nieuwe woning wat renovatie nodig had om een ​​comfortabel huis te worden en Kay liet met verschillende foto's zien hoe ze het gedaan hebben. "Deze muur kon niet worden geverfd omdat hij te beschadigd was, dus hebben we hem behangen."

Om de keuken te verfraaien, gebruikten ze leuke stickers van £1 per stuk, waardoor het veel eleganter werd zonder veel geld uit te geven. De vrouw liet het resultaat zien en zei: "Kijk eens wat een verschil." Vervolgens vernieuwde ze de vloer en gaf het huis een extra vleugje moderne stijl.

Kay vergezelde het video-onderschrift met de zin "koop een stacaravan, gewoon doen!”, waarmee ze de gunstige reacties van veel gebruikers aantrok.

Advertisement
kayleigh.t24/TikTok

kayleigh.t24/TikTok

Aan degenen die haar vroegen waar de woning staat, antwoordde de jonge vrouw: "Het staat op een terrein dat de familie al bezit, maar andere mensen kopen er een of huren een gebied voor het hele jaar voor een bepaalde prijs en laten de stacaravans daar staan ​​als vakantieverblijf, maar meestal kan de huur alleen seizoensgebonden zijn, het hangt er van af!"

Een gebruiker merkte op: “Mijn partner en ik hebben vorig jaar hetzelfde gedaan, het was het beste wat we ooit hebben gedaan! Veel plezier met je ruimte."

Kortom, onder jongeren lijkt deze oplossing een uitstekend alternatief voor het huren van een traditioneel huis, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van een echt appartement.

Wat vind je ervan, lijkt het je een leuk idee? Zou jij net als Kay en haar partner in een stacaravan willen wonen?

Advertisement