Ze vieren 79 jaar huwelijk en blazen allebei 100 kaarsjes uit, hun dochter: "Ze glimlachen elke ochtend naar elkaar" - Curioctopus.nl
x
Ze vieren 79 jaar huwelijk en blazen…
NASA publiceert ongelooflijke beelden van het universum en de zon zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien Hij geeft al zijn spaargeld uit om virtueel land in de metaverse te kopen:

Ze vieren 79 jaar huwelijk en blazen allebei 100 kaarsjes uit, hun dochter: "Ze glimlachen elke ochtend naar elkaar"

15 Juli 2022 • Door Janine
1.876
Advertisement

Liefde die een leven lang duurt, is de droom van bijna alle stellen, maar vaak maken gebeurtenissen, veranderingen en afstanden ook een einde aan de liefdes die sterker en duurzamer lijken. Weinigen bereiken, mede dankzij de hoge leeftijd, mijlpalen zoals 50 jaar huwelijk, en nog minder 75 jaar. Onze hoofdrolspelers hebben echter een werkelijk ambitieus doel bereikt: hun hele leven samen doorbrengen. Hubert en Jane zijn een gelukkig 100-jarig stel dat al bijna 80 jaar zij aan zij heeft doorgebracht. Het zou daarom leuk zijn om het geheim van hun sterke en duurzame band te ontdekken. Laten we de tedere geschiedenis van dit in alle opzichten langlevende paar ontdekken.

via: People

Het was 1943 toen June en Hubert Malicote besloten te trouwen, niet wetende dat ze zoveel jaren naast elkaar zouden hebben doorgebracht. Het oorspronkelijk uit Ohio afkomstige koppel vierde onlangs hun 79e trouwdag. Het paar wordt 100 in de maand na hun jubileum, 10 dagen na elkaar. Het paar, naast dat ze letterlijk hun hele leven samen hebben doorgebracht, zeggen dat ze nooit echt ruzie hebben gehad, zoals bevestigd door hun 70-jarige dochter Jo. "Ons leven is niet zonder problemen geweest, maar we hebben elkaar nooit pijn gedaan", vertelden ze. Hubert, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, zei dat hij een soort korte time-out had bedacht tijdens hun discussies om te voorkomen dat ze te groot werden.

Met June ging het de afgelopen jaren niet zo goed en ze heeft momenteel moeite om te communiceren, maar de routine met haar man is helemaal niet veranderd. Elke avond zitten de twee aan tafel voor het eten en kijken naar een oude westernfilm. Ze geven elkaar een kus voordat ze gaan slapen.

"In de ochtend zijn ze zo blij elkaar te zien - zei de dochter - ze begroeten elkaar altijd met een grote glimlach".

Advertisement

June wordt 100 op 13 juli en Hubert op 23 juli met een gezamenlijk verjaardagsfeest, inclusief een kerkdienst op de binnenplaats.

"We willen gewoon God vieren en hem bedanken voor de vele zegeningen die hij deze familie een eeuw lang heeft geschonken", zei dochter Jo.

Zou jij ook zo'n liefdesrelatie willen hebben?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt