Ze snijdt de taart aan vòòr het bruidspaar en eet een plakje: "Ik dacht dat ze vergeten waren het dessert te serveren"

Janine image
door Janine

14 September 2022

Ze snijdt de taart aan vòòr het bruidspaar en eet een plakje: "Ik dacht dat ze vergeten waren het dessert te serveren"
Advertisement

Als je deelneemt aan een bruiloft, weet je al ongeveer hoe de dag zal verlopen: wachten op de bruid, haar komst, het verloop van de ceremonie met de uitwisseling van de ringen, het gooien van rijst naar het nieuwe echtpaar en uiteindelijk het feest, die in de regel eindigt met het aansnijden van de taart. Dit laatste is een bijzonder symbolisch moment, dat het paar samen uitvoert, bewonderd door vrienden en familieleden, om elkaar een gelukkige toekomst te wensen. Pas dan kunnen de gasten een plakje krijgen en genieten van de bruidstaart, maar een jonge vrouw kon het niet laten en deelde een video op TikTok waarin haar onconventionele gebaar te zien was.

via Express

Advertisement
mediocrehailey/TikTok

mediocrehailey/TikTok

De veertigjarige Haley woonde de bruiloft van een stel vrienden in de VS bij, maar ze gedroeg zich niet bepaald als de perfecte gast: op een gegeven moment besloot ze namelijk dat het tijd was om van de bruidstaart te proeven, die echter nog intact was. Niet alleen dat: ze besloot zich tijdens het "misdrijf” te laten filmen en vervolgens op haar TikTok-account te publiceren. Een andere aanwezige besloot een "medeplichtige" te zijn in Haley's bizarre gebaar en maakte een video van haar terwijl ze een stukje taart pakte voordat het door de bruid en bruidegom werd aangesneden.

In de clip kun je de Amerikaanse zien terwijl ze zonder enige aarzeling de taart aansnijdt, vrij klein in vergelijking met de klassieke meerlaagse taarten die voor deze gelegenheden zijn bereid, haar actie motiverend met het feit dat het al laat was en ze dacht dat het paar dat traditionele moment was vergeten. “Ik dacht dat het stel was vergeten het dessert te serveren”, zei ze ironisch.

Advertisement
mediocrehailey/TikTok

mediocrehailey/TikTok

De vrouw, gekleed in een rode jurk met witte stippen, legde tevreden een plak op haar bord, bracht haar vingers naar haar lippen om de slagroom te proeven en begon toen te dansen op het ritme van de muziek en te converseren met een andere genodigde. Kortom, Haley verpestte de traditie volledig, ongestoord, maar toen gaf ze toe dat ze er spijt van had en bood ze publiekelijk haar excuses aan: "Nu realiseer ik het me, ik haat mezelf!”

De bruid lijkt het in ieder geval niet erg te hebben gevonden, zo blijkt uit haar opmerking onder de video die viraal ging: “Ik heb haar officieel vergeven en ze heeft haar lesje geleerd over hoe zich te gedragen op een bruiloft." Gebruikers maakten er op hun beurt grappen over, maar vonden het heel vreemd dat de auteur van de video haar niet op tijd stopte.

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van het echtpaar? Zou je boos zijn of zou je het laten gaan?

Advertisement