Ze trouwt met een lappenpop en deelt foto's van hun leven op TikTok: "Het is mijn laatste kans"

Janine image
door Janine

24 Juni 2022

Ze trouwt met een lappenpop en deelt foto's van hun leven op TikTok: "Het is mijn laatste kans"
Advertisement

De teleurstellingen in de liefde of het niet kunnen ontmoeten van iemand die bij ons past, kan leiden tot een zeker wantrouwen en misschien tot het afzien van het idee om je leven met iemand te delen. Of niet: er zijn mensen die de wens om een ​​gezin te stichten niet willen opgeven en, ondanks ongunstige omstandigheden, streven naar alternatieve oplossingen.

Dit blijkt het geval te zijn van een vrouw die via TikTok haar huwelijk aankondigde met een lappenpop, met wie ze zelfs een kind zou krijgen.

via Los Replicantes

Advertisement
@meirivonerocha/TikTok

@meirivonerocha/TikTok

De hoofdpersoon van dit verhaal is de Braziliaanse Merivone Rocha Moraes, die op haar TikTok-profiel @meirivonerocha haar huwelijksleven deelt met de man met wie ze besloot te trouwen, een pop met mannelijke trekken.

Haar verhaal ging viraal en trok de nieuwsgierigheid van gebruikers die zich onvermijdelijk vragen stellen over deze bizarre familie. Maar hoe is hun liaison ontstaan?

Merivone, die 37 jaar is, is een forró-danseres, een typische dans uit het Braziliaanse noordoosten. "Ik kon niemand zover krijgen om met me te dansen - legde de vrouw uit - dus ging ik naar mijn moeder en vroeg haar om een ​​lappenpop te maken die mijn danspartner zou kunnen zijn. Dat deed ze en een vriend van mij stelde voor om hem Marcelo te noemen."

Op 27 december 2021 trouwden de twee in Rio Paranaíba met een weelderige ceremonie waarbij aan eten, drinken en muziek geen gebrek was. Merivone droeg een traditionele witte jurk, terwijl Marcelo een elegante smoking droeg.

Advertisement
@meirivonerocha/TikTok

@meirivonerocha/TikTok

Onmiddellijk daarna vertrok het paar voor hun huwelijksreis en bij hun terugkeer hadden ze een “lappenkind", die op de bruidegom lijkt.

In werkelijkheid is er een specifieke reden achter deze ongelooflijke verbintenis. Merivone heeft besloten met Marcelo te trouwen om de aandacht van de media te trekken voor haar delicate persoonlijke verhaal. De vrouw is in feite een rechtszaak begonnen tegen haar voormalige partner en vader van haar kinderen, die zich schuldig heeft gemaakt omdat hij haar in de steek heeft gelaten en haar in economische moeilijkheden heeft achtergelaten. Rocha's doel is dan ook om weerklank te geven aan haar situatie, in de hoop snel een oplossing te kunnen vinden.

"Ik wil een huis voor mijn kinderen kunnen kopen, ze kunnen opvoeden en onderhouden, daarom ben ik met Marcelo getrouwd, het is mijn laatste kans", legde ze uit.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement