"Ik heb het huwelijk met mijn vriendin geannuleerd omdat ze mijn kinderen niet accepteert"

Janine

27 November 2022

Advertisement

Wanneer een stel besluit te trouwen en zich begint voor te bereiden op de bruiloft, zijn ze ervan overtuigd dat ze het echt willen en dat ze naar het altaar zullen lopen. Dit gebeurt echter niet altijd en het gebeurt dat de dingen veranderen, waardoor de droom abrupt wordt onderbroken. Naast teleurgestelde verwachtingen is er ook de financiële kant van de kwestie: bruiloften zijn op zijn zachtst gezegd een duur evenement en het annuleren ervan na alles georganiseerd te hebben, kan erg kostbaar zijn. Zo heeft een Mexicaanse man die besloten heeft niet met zijn partner te trouwen, een oplossing gevonden om geldverspilling tegen te gaan.

via Misterios do mundo

Advertisement

No cambies lo que más quieres en la vida por lo que quieres en el momento, porque los momentos pasan pero la vida sigue. ❤️

Pubblicato da James Flores su Sabato 17 luglio 2021

James Flores uit Nuevo León kreeg bekendheid op Facebook nadat hij een video had geplaatst waarin hij zijn huwelijk besprak. De man stond op het punt te trouwen, maar bedacht zich toen de voorbereidingen praktisch al waren afgerond. De reden? Het lijkt erop dat zijn vriendin hem niet wilde helpen om voor zijn drie kinderen te zorgen, terwijl James' doel juist was om een ​​moeder voor ze te vinden. "Als ze niet van mijn kinderen houdt, kan ik niet met haar trouwen", zei hij. "Ik hou heel veel van haar en respecteer haar, maar ze is niet langer de persoon die een moeder voor mijn kinderen kan zijn. Zij komen op de eerste plaats dus blijf ik liever een alleenstaande vader."

Flores dacht er toen aan om zijn account te gebruiken om zijn "huwelijkspakket" aan een ander stel te verkopen. De man had zich namelijk tot een weddingplanner gewend voor de huwelijksvoorbereidingen, waaronder een locatie voor 200 personen, dranken, een tweegangenmenu en andere verrassingen voor gasten.

De kosten die James had gemaakt waren 4.327 dollar (ongeveer 4.150 euro), maar om in ieder geval een deel van het uitgegeven geld terug te krijgen, verkocht hij het pakket door voor $3.019. Een stel dat van plan was te trouwen, reageerde op zijn videoaankondiging door de kant en klare ceremonie te kopen.

Gebruikers onthielden zich niet van commentaar op de clip en het uiten van ongunstige opvattingen en meningen: iemand nam in feite de verdediging van de vrouw op zich en beweerde dat ze geen verplichting had jegens de kinderen van James en dat hij in werkelijkheid niet op zoek was naar een vrouw, maar een fulltime oppas. Wat vind je van zijn beslissing?

Advertisement