Dit lyceum biedt studenten gratis riemen om te voorkomen dat ze lage broeken dragen waardoor de onderbroek te zien is

Janine image
door Janine

07 September 2022

Dit lyceum biedt studenten gratis riemen om te voorkomen dat ze lage broeken dragen waardoor de onderbroek te zien is
Advertisement

Wanneer je een nieuw persoon ontmoet, is er weinig voor nodig om een ​​idee te krijgen wat voor persoon hij of zij zou kunnen zijn. Volgens een onderzoek vindt de eerste indruk, onbewust, in 7 seconden plaats. Hoezeer we ook kunnen proberen het oordeel op basis van uiterlijk te annuleren, het is iets inherent aan ons, het is niet mogelijk om het te omzeilen. In school- of werkomgevingen is het dus essentieel om jezelf op een bepaalde manier te presenteren, om een ​​positieve indruk te maken op de gesprekspartner.

Deze school heeft waarschijnlijk de waarschuwing van Oscar Wilde goed ingeprent dat er geen tweede kans is om een ​​"goede eerste indruk" te maken. Om deze reden zijn ze de campagne "no more sagging" gestart (oftewel geen kleding meer, vooral broeken, die afzakken). Het doel is om jonge mensen te leren om voor hun uiterlijk te zorgen en hen te leren zich onberispelijk te kleden naar verschillende situaties.

via Fox News

Advertisement
Pru.mitchell/Wikimedia Commons - Not the actual photo

Pru.mitchell/Wikimedia Commons - Not the actual photo

We hebben het over het lyceum in South Carolina, de North Charleston High School. Thomas Ravenell en Charles Tyler, promotors van het initiatief, die het zat waren om jonge mensen te zien met broeken die bijna de grond raken en door de gangen van de school dwalen, hebben besloten deze campagne te starten. Elke dag voorzien ze de leerlingen van riemen zodat ze de broek goed vast kunnen maken in de taille en voorkomen dat ze afzakken. Je gepast kleden is een teken van respect, niet alleen voor de school (of elke andere), maar ook voor jezelf.

"Als je respect wilt - legt Ravenell uit - moet je eerst jezelf respecteren. Rondlopen met broeken die de hele tijd afzakken, getuigt van een gebrek aan respect voor jezelf en de mensen die we ontmoeten". Blijkbaar zijn veel individuen van deze mening, zozeer zelfs dat het zich als een lopend vuurtje door de regio heeft verspreid. In andere steden in South Carolina zijn zelfs straffen ingevoerd voor het dragen van te lage broeken.

Advertisement

First day of school at North Charleston HS! For the kids walking around sagging with no belt, we got one handy, courtesy of Pastor Thomas Ravenell!

Pubblicato da Shakem Amen Akhet su Mercoledì 17 agosto 2022

De manier van kleden is een manier om jezelf en de vele nuances van karakter uit te drukken. Hoewel twijfelachtig, vallen afgezakte broeken ook binnen deze classificatie, dus het is goed om grenzen te stellen aan de verschillende soorten outfits door te vragen om te voldoen aan "ongeschreven wetten". Wat vind jij?

Advertisement