Deze directeur is ontslagen omdat hij zijn lichaamsbouw op sociale media liet zien, maar de moeders willen hem terug

Janine image
door Janine

18 September 2022

Deze directeur is ontslagen omdat hij zijn lichaamsbouw op sociale media liet zien, maar de moeders willen hem terug
Advertisement

Social media zijn het centrum van de hedendaagse wereld geworden, ze hebben een reeks virtuele relaties gecreëerd waarmee je met iedereen in contact kunt staan. Inmiddels gebruikt iedereen ze om zijn leven te laten zien. Iedereen kan deel uitmaken van het bestaan ​​van iemand anders, al is het maar door te kijken naar de afbeeldingen die ze delen.

Vaak kan het echter voorkomen dat deze in conflict komen met de rol die wordt gespeeld, je moet altijd goed opletten wat je laat zien, omdat ze tot niet-positieve implicaties kunnen leiden. Zoals deze directeur en basisschoolleraar overkwam, die vanwege de foto's van zijn lichaamsbouw, die hij op zijn profielen publiceert, werd verwijderd uit het instituut waar hij werkt.

via El Tiempo

Conrado Salazar is een jonge leraar en rector van een school in Colima, in Mexico. De man verborg nooit dat hij graag naar de sportschool gaat en model was. Juist om deze reden publiceert hij heel vaak op zijn sociale netwerken, Instagram en TikTok, foto's en video's, waarin hij pronkt met zijn gebeeldhouwde lichaamsbouw. Deze houding beviel zijn collega-docenten echter niet.

De andere leraren, hoewel hij op school altijd een gepaste houding had, vonden het beter om hem van het instituut te verwijderen toen ze zich bewust werden van zijn sociale profielen en zijn afbeeldingen zagen. Een keuze die de moeders van zijn leerlingen, die tegen dit ontslag waren, niet beviel. Om deze reden kwamen ze bij elkaar en deden een verzoek zodat hij terug kon keren om les te geven, omdat hij, behalve dat hij een uitstekende leraar is, altijd de regels heeft gerespecteerd.

Advertisement

Dit verhaal heeft aanleiding gegeven tot talloze discussies op internet. Veel mensen hebben twijfels over zijn wonderbaarlijke carrière, omdat hij te jong is om al directeur te zijn. Hij zegt echter niet geraakt te worden door kritiek, omdat hij weet wat hij waard is. Vele anderen steunen hem echter en zijn van mening dat zijn beroep als model en de afbeeldingen die hij op zijn profielen publiceert, geen enkele invloed hebben op zijn professionaliteit en onderwijsvaardigheden. Hij heeft blijkbaar al nieuwe vacatures gekregen.

Zijn collega's denken hoogstwaarschijnlijk dat zijn modellenwerk van invloed kan zijn op zijn lesmethoden. Vind jij het juist om hem om deze redenen van school te verwijderen?

Advertisement