x
Op 22-jarige leeftijd heeft ze een relatie…
Slecht uitgevoerde tatoeages: 17 keer hebben tatoeëerders tekeningen gemaakt die grenzen aan het absurde Jonge chef-kok neemt ontslag en klaagt zijn werkgever aan:

Op 22-jarige leeftijd heeft ze een relatie met 57-jarige man: "iedereen zegt dat ik alleen voor het geld met hem ben, maar ik hou van hem"

08 September 2022 • Door Janine
11.031
Advertisement

Er wordt wel beweert dat "leeftijd slechts een getal is", ongeacht hoeveel jaar er tussen twee mensen zit, dat dit geen obstakel is. Het belangrijkste aspect is dat wanneer twee zielen elkaar ontmoeten er harmonie is, dat ze elkaar aanvullen. Brightnye (22) en James (57) weten dit maar al te goed. Voor het paar is 35 jaar verschil niets, en ze slagen er in om hun relatie meer dan een jaar in stand te houden.

Elke dag publiceren ze video's op hun TiK Tok-profiel, age gap 50, waarin ze over hun dagelijks leven vertellen, en beantwoorden ze de vele vragen, vooral over hoe ze omgaan met het grote leeftijdsverschil, en de verschillende kritieken van gebruikers.

via: Dailymail

Brightnye Quayle, duikinstructrice en model, ontmoette James voor het eerst in een casino. De man zette de eerste stap, want hij zag haar een enorm groot aantal broodjes pakken aan de bar. Iemand die negen broodjes bestelt, wekt bij iedereen nieuwsgierigheid. Op dat moment dacht James “ze was ofwel ongelooflijk hongerig of een persoon met duizend verrassingen". Die gedachte zette hem ertoe aan te handelen, naar haar toe te gaan en haar te vragen elkaar te leren kennen. Sindsdien hebben ze elkaar nooit meer verlaten.

Hoewel ze van Nieuw-Zeelandse afkomst is, verhuisde ze naar het huis van haar nieuwe vriend in Queensland, waar ze dagelijks voor hun relatie zorgen.

Een van de meest gestelde vragen van gebruikers is hoe de relatie tussen Brightnye en de vier dochters van James is. "Twee van hen - zegt de man - zijn heel blij, één is onverschillig, terwijl de vierde haar niet kan uitstaan”. De twee geven er echter niets om, ze blijven hun relatie vrij en gelukkig leven. Ook zeggen veel mensen dat ze alleen voor het geld bij James is, maar hij beweert: "Ik ben 30 jaar getrouwd geweest met mijn vrouw, ik heb een Maserati voor haar gekocht, ik heb alles voor haar betaald. Wat is het verschil? In elke relatie geef je geld uit. Iedereen heeft het recht om zijn eigen mening te hebben. Het maakt ons niet uit, we zijn verliefd”.

Hoewel de twee geloven dat het grote leeftijdsverschil geen probleem is, denk je dat ze in staat zijn om hun relatie in stand te houden?

Tags: ViraleVerhalenLiefde
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt