Ze nemen massaal ontslag vanwege het gedrag van hun werkgever: "Nu voelen we ons geweldig"

Janine image
door Janine

04 Oktober 2022

Ze nemen massaal ontslag vanwege het gedrag van hun werkgever: "Nu voelen we ons geweldig"
Advertisement

Om een ​​productieve werkomgeving en -klimaat te creëren, is het noodzakelijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen. Op deze manier kunnen uitstekende resultaten worden behaald. Alleen door een verenigd team te vormen, waarin elk element zich gewaardeerd en onderdeel van de groep weet te voelen, kan een bepaald doel worden bereikt. Een fundamentele rol bij dit alles wordt ingenomen door de manager, wiens doel het is om het team te leiden en het te laten fungeren als een goed op elkaar inspelende groep mensen.

De werkgever van deze jongeren kon deze bedoeling niet waarmaken, omdat zijn medewerkers vonden dat de manier waarop ze werden behandeld niet klopte en ze namen een belangrijke beslissing. Dit alles werd via een video op TikTok getoond.

via Garwood8812/TikTok

Advertisement
Garwood8812/TikTok

Garwood8812/TikTok

Deze jongeren werkten allemaal voor een schoenenwinkel in Virginia, in de Verenigde Staten. Ze hebben dag in dag uit altijd geprobeerd hun werk zo goed mogelijk te doen, maar ze hebben nooit enige voldoening gekregen. Hun leider stond altijd klaar om hen te berispen. Juist om deze reden, omdat ze de constante houding zat waren, besloten ze ernaar te handelen.

Op een ochtend bevonden ze zich aan het werk en besloten ze allemaal ontslag te nemen. Deze collectieve actie kon echter niet in de schaduw blijven.

Advertisement
Garwood8812/TikTok

Garwood8812/TikTok

Om deze reden koos een van de betrokken medewerkers ervoor om te getuigen van alles wat er is gebeurd, door middel van een video op Tik Tok, waarin ze alle anderen die haar volgden in deze onderneming vroeg hoe zij zich voelden. Het antwoord was unaniem: "nu gaat het goed met ons”.

Dit is een zeer belangrijke actie, omdat ze het werk zouden hebben opgegeven. Als sommigen zeggen dat het goed met hen gaat, zijn anderen ongelovig, hoogstwaarschijnlijk omdat, zelfs als het de juiste beslissing is, het hoe dan ook een grote stap is om te nemen. Deze jongeren maakten een moedige keuze, ze waren de houding van de manager zat en daarom verlieten ze de winkel liever.

Garwood8812/TikTok

Garwood8812/TikTok

Natuurlijk zijn niet alle werkplekken zo, er zijn er veel waar je elke taak vredig en in alle rust kunt uitvoeren. Veel gebruikers hebben besloten om commentaar te geven op de video, ter ondersteuning van de keuze van deze jongeren: "het is een fantastisch verhaal, wat de reden voor de keuze ook was, het was een geweldige beslissing".

De enige oplossing voor deze medewerkers was om als groep de winkel te verlaten. Was het naar jouw mening de juiste zet of zou hetzelfde resultaat op andere manieren haalbaar zijn geweest?

Advertisement