Deze man werd door de bliksem getroffen terwijl hij op de Playstation in zijn woonkamer speelde

Janine image
door Janine

26 September 2022

Deze man werd door de bliksem getroffen terwijl hij op de Playstation in zijn woonkamer speelde
Advertisement

De meeste mensen genieten graag van de warmte van het huis als er onweer is. Misschien zit je dan graag op de bank, gewikkeld in een deken, kijk je naar een goede film onder het genot van een kopje thee of warme chocolademelk, samen met je dierbaren terwijl je een spelletje speelt, of gewoon voor een scherm door jezelf te vermaken met een videogame.

Net zoals deze man deed, die nog geen slaap had, en profiteerde van het slechte weer om op de Playstation te spelen. Op dat moment gebeurde er echter iets met hem dat hij zich nooit had kunnen voorstellen. Laten we uitzoeken wat er met hem is gebeurd.

via New York Post

Advertisement

Aiden Rowan, een 33-jarige Britse man, speelt graag videogames. Die avond zag hij dat het slecht weer was en besloot hij wat tijd voor de Playstation door te brengen. "Ik ging helemaal op in het spel. Ik deed alsof ik een kat was die door de stad dwaalde, ik merkte bijna niet wat er buiten gebeurde. Plots hoorde ik echter het luide gebulder van onweer, en toen niets meer. Ik begreep niet wat was gebeurd."

De man begreep op dat moment niet wat er aan de hand was, hij weet alleen dat hij een gevoel van warmte waarnam en verder niets. Kort daarna herstelde hij en begon hij te begrijpen wat er was gebeurd.

"Zodra ik me realiseerde wat er was gebeurd, ging ik naar de eerste verdieping van het huis, en ik vroeg mijn man, Aaron, om een ​​natte handdoek omdat mijn arm erg warm was. Toen probeerde ik hem de episode uit te leggen. Na mijn verhaal gehoord te hebben, aarzelde hij geen moment en nam me meteen mee naar het ziekenhuis om wat controles te doen". Artsen probeerden de gebeurtenis uit te leggen. Ze denken dat de bliksem op een plas viel en dat het water in de woonkamer waaide, door het open raam.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Aiden begreep ter plekke niet wat er met hem was gebeurd, maar pas met het verstrijken van de dagen reconstrueerde hij het verhaal tot in detail. "Nu maken we er grappen over en ik moet zeggen dat ik me een beetje als Thor voel."

Gelukkig gaat het goed met de man, hij voelde zich veilig in zijn woonkamer, maar dat was niet zo. De artsen hebben hun verklaring gegeven, maar hoe denk jij dat het heeft kunnen gebeuren?

Advertisement