"Ik ben 62 jaar en ga alleen uit met 20-jarigen: ik vind het heerlijk om single te zijn en ik ben niet van plan om te trouwen"

Janine image
door Janine

21 Oktober 2022

"Ik ben 62 jaar en ga alleen uit met 20-jarigen: ik vind het heerlijk om single te zijn en ik ben niet van plan om te trouwen"
Advertisement

Elk individu met betrekking tot het concept van het leven binnen een relatie denkt er anders over. Er zijn mensen die niet graag alleen wonen, ze kunnen niet wachten om hun zielsverwant te vinden en hun bestaan ​​met hem of haar te kunnen delen, misschien zelfs om samen een gezin te stichten. Anderen daarentegen houden van hun onafhankelijkheid en zouden hun ruimtes nooit met iemand anders kunnen delen.

Deze vrouw behoort tot de tweede beschreven categorie en wees er in feite op dat ze dol is op haar sentimentele situatie als single en dat ze helemaal niet geïnteresseerd is in een relatie met iemand.

via Yahoo

Advertisement

Dress by Cynthia Rowley, shoes by Russell & Bromley 😊

Pubblicato da Cindy Gallop su Lunedì 3 ottobre 2022

Haar naam is Cindy Gallop, ze is een 62-jarige carrièrevrouw, vooral bekend als consultant, innovator en coach van merken en bedrijven. Haar hele leven heeft ze zich nooit willen binden, maar heeft altijd vooral aan haar baan gedacht en alleen voor korte relaties gekozen. Precies om deze reden besloot ze bijna uitsluitend mannen te ontmoeten die veel jonger zijn dan zij, omdat mannen van haar leeftijd niets meer zoeken dan een stabiele relatie, "en dat is niet wat ik wil".

"Ik woonde met mijn Engelse vader en mijn Chinese moeder, maar bovenal ben ik opgegroeid met het leren van de Aziatische cultuur, die je ertoe brengt te trouwen en kinderen te krijgen. Tot mijn 20e leefde ik met dit idee, maar op mijn 30e veranderde alles. Na verloop van tijd realiseerde ik me dat ik niet de wens heb om iemands vrouw te worden. Bovenal, ik heb geen kinderwens. Ik ben een van die mensen die het gelukkigst zijn in hun eentje”.

Het concept dat ze van jongs af aan leerde, veranderde toen ze voor haar werk haar eigen profiel voor een datingsite moest maken om te begrijpen hoe het werkte en hoe ze de app kon verbeteren. "Ik was verrast dat het vooral de veel jongere mannen waren die me schreven. Dit deed mijn ego goed, het gaf me zekerheid".

Advertisement

#ThrowbackThursday This was me nine years ago, at Country House "Il Biroccio" - Ca' Bernocco n.2 - Urbino...

Pubblicato da Cindy Gallop su Giovedì 25 agosto 2022

Gallop zegt dat ze graag in het moment leeft, niet denkt aan langdurige relaties en ten volle wil genieten van elk moment van haar leven zonder noodzakelijkerwijs iemand aan haar zijde te hebben. Juist daarom is ze graag single en wil ze haar huis met niemand delen, laat staan ​​haar bestaan.

De keuze van de onafhankelijke vrouw die ze is, onderstreept haar verlangen om zich met niemand te binden. Wat vind jij?

Advertisement