"Mannen vragen me mee uit totdat ze erachter komen hoe oud ik ben"

Janine image
door Janine

15 December 2022

"Mannen vragen me mee uit totdat ze erachter komen hoe oud ik ben"
Advertisement

Er wordt gezegd dat leeftijd slechts een getal is en in feite kunnen we steeds vaker veertigjarigen, vijftigjarigen en ouder ontmoeten die zich nog steeds gedragen en voelen als twintigjarigen, net zoals het steeds vaker gebeurt om moeders te ontmoeten die zich met hun dochters gedragen en op hen lijken alsof ze zussen zijn. Ook vandaag, in de collectieve verbeelding, beginnen vrouwen na de leeftijd van 40 iets van hun schoonheid en glans te verliezen, maar dankzij voeding, sport en alle vooruitgang die is geboekt door cosmetica, zijn veel vrouwen op deze leeftijd mooier dan wanneer ze jonger waren.

Maar wat gebeurt er als het om afspraakjes gaat? Op dit punt lijkt de samenleving nog niet helemaal voorbereid te zijn en het komt vaak voor dat mannen terughoudend zijn in het bijzijn van wat oudere vrouwen. Laten we samen het verhaal van deze knappe veertigjarige ontdekken.

via The Sun

Advertisement
xoxprincessapril/TikTok

xoxprincessapril/TikTok

TikToker @xoxprincessapril deelde haar moeite om dates met mannen te krijgen vanwege haar leeftijd. In een video die honderdduizenden keren is bekeken, zei de vrouw: "Mannen vinden me alleen leuk totdat ik ze vertel hoe oud ik ben... 44." Er zijn nog veel meer video’s, waarin de vrouw haar leeftijd onderstreept en pronkt met haar schoonheid, haar recht opeist om door te gaan met haar zoektocht naar een partner en er bitter aan toevoegt "niemand wil met een volwassen vrouw daten".

De video kreeg talloze reacties, voornamelijk ter ondersteuning voor de vrouw, die beweerden dat leeftijd slechts een getal is en dat echte mannen zich niet laten ontmoedigen door volwassen vrouwen, omdat het belangrijkste is dat ze charme en persoonlijkheid hebben.

Advertisement
xoxprincessapril/TikTok

xoxprincessapril/TikTok

"Leeftijd is maar een getal", merkte een gebruiker op. "Alleen je karakter telt." Niet iedereen is echter dezelfde mening toegedaan en verdedigt mannen die terughoudend zijn. “Ze vinden je nog steeds leuk, maar de gedachte om kinderen te willen is niet langer mogelijk bij jou", antwoordde een van deze gebruikers. Velen zijn sceptisch over het verhaal van de vrouw, terwijl anderen vertellen over vrouwwn voor wie het leven niet altijd zo gemakkelijk is geweest.

Kortom, leeftijd is vaak nog van invloed, vooral voor die mannen die ervan dromen een gezin te stichten. Wat denk jij?

Advertisement