Ze verhindert dat haar vriend het huis verlaat: “Hij is te knap, ze willen hem van me afpakken”

Janine image
door Janine

20 Januari 2023

Ze verhindert dat haar vriend het huis verlaat: “Hij is te knap, ze willen hem van me afpakken”
Advertisement

Jaloezie, binnen een relatie, is volkomen natuurlijk, binnen bepaalde grenzen: irritaties voelen als andere mensen aandacht tonen voor onze partner, of als hij degene is die zich te expansief gedraagt ​​met iemand anders, is begrijpelijk. Vertrouwen is echter onmisbaar om vreedzaam en zonder beperking van de vrijheid van de ander te kunnen leven. Sommigen zijn echter zo bang om degenen van wie ze houden te verliezen dat ze overdrijven (en misschien he tegenovergestelde effect krijgen). Een Mexicaanse vrouw heeft besloten haar partner thuis op te sluiten, om te voorkomen dat andere vrouwen hem van haar afpakken. Laten we samen uitzoeken waarom.

via icefire_oficial/TikTok

Advertisement
icefire_oficial/TikTok

icefire_oficial/TikTok

Elke relatie moet gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen en respect, en individuele ruimtes creëren die de relatie evenwichtiger maken. Toch is dit niet bij iedereen het geval: een Mexicaanse vrouw heeft haar partner verboden het huis te verlaten uit angst hem te verliezen. In ruil daarvoor werkt ze voor hen beiden en neemt ze alle onkosten voor haar rekening.

Geïnterviewd voor het TikTok-account @icefire_oficial, legde ze uit dat ze wilde voorkomen dat andere vrouwen hem van haar afpakten, "omdat hij heel, heel knap is. Vrouwen zijn jaloers op me vanwege de knappe man die ik heb. De waarheid is dat ze me vertelden dat ze jaloers op me zijn en hem van me willen afpakken. Daarom houd ik hem opgesloten in huis."

Advertisement
icefire_oficial/TikTok

icefire_oficial/TikTok

De clip werd al snel meer dan een miljoen keer bekeken en verzamelde duizenden reacties van ongelovige gebruikers. De vrouw prees het uiterlijk van haar vriend en benadrukte zijn ogen, lippen en baard. "Vrouwen zijn erg onder de indruk als ze hem zien, het is een kunstwerk", voegde ze eraan toe.

En wat vindt haar partner ervan? Blijkbaar is hij het eens met zijn partner: "Ze heeft me altijd verteld dat ik er te mooi uitzie en daarom laat ze me de deur niet uit gaan.” Verder mag de man niets anders drinken dan Coca-Cola of bier en wordt hij onderworpen aan een aantal andere beperkingen, die hij echter graag accepteert. Kortom, het belangrijkste is dat beide hoofdrolspelers van een liefdesrelatie dezelfde mening hebben over het omgaan met de samenleving en de relatie, maar om dergelijke voorwaarden en strikte regels te accepteren, moet deze man wel heel erg verliefd zijn!

Wat vind jij van dit bizarre koppel?

Advertisement