Tweelingzussen trouwen met tweelingbroers: hun kinderen zijn identiek

Janine

07 Februari 2023

Tweelingzussen trouwen met tweelingbroers: hun kinderen zijn identiek
Advertisement

Veel broers en zussen hebben een speciale band, maar als het om een ​​tweeling gaat, is die verbintenis nog sterker en onovertroffen: samen geboren zijn en hetzelfde fysieke uiterlijk hebben is iets uitzonderlijks dat degenen die het niet ervaren niet kunnen ervaren. Behalve dat ze elkaar grondig kennen, leidt de geweldige band ertoe dat ze elke ervaring en elk moment van het leven samen willen delen, bijna alsof ze één individu zijn. Maar wat gebeurt er als identieke zussen met tweelingbroers trouwt? De directe hoofdrolspelers van een uiterst fascinerende zaak die het web heeft veroverd, vertellen ons erover.

via Washington Post

Advertisement

Brittany en Briana Deane zijn 25 jaar en een tweeling. Hun relatie is zeer hecht, zozeer zelfs dat ze elk moment van het leven willen delen. En dat is gelukt: de twee zussen creëerden een heel speciale uitgebreide familie, nadat ze de tweelingbroers, Josh en Jeremy Salier, hadden ontmoet en met hen waren getrouwd. Na de twee huwelijken, die enkele maanden na elkaar plaatsvonden, werden de vrouwen tegelijkertijd moeder van twee jongens: Briana noemde haar zoon Jax, terwijl haar zus Brittany koos voor de naam Jett.

Wat echt bijzonder is, is het absoluut identieke uiterlijk van de twee kinderen: ondanks dat ze neefjes zijn, zien Jax en Jett eruit als een tweeling, ook omdat ze even oud zijn, aangezien ze een paar maanden na elkaar zijn geboren. Hun gelijkenis is niet verrassend, omdat ze kinderen zijn van twee tweelingen, maar hun geval is echt merkwaardig en vrij zeldzaam: er zijn ongeveer 300 quaternaire tweelingen in de wereld.

Zo zijn er twee volledig identieke gezinnen ontstaan, althans wat betreft het uiterlijk: ze alle zes ontmoeten, misschien met gecoördineerde kleding, wat ze meestal graag doen, moet ongetwijfeld heel merkwaardig zijn. "Onze kinderen zijn neven, broers en quaternaire tweelingen", zeiden de twee ouders, die onder hetzelfde dak in Virginia wonen.

Een uitgebreide familie verenigd door een heel speciale band: de vier hebben een sociaal kanaal geopend waar ze foto’s van hun leven met zijn zessen delen en gebruikers boeien met hun verhalen. Heb je ooit een tweeling gekend die met een andere tweeling trouwde?

Advertisement