Transgender toont nieuw vrouwelijk gezicht als Audrey Hepburn: “Ik ben zo gelukkig”

Janine

02 Februari 2023

Transgender toont nieuw vrouwelijk gezicht als Audrey Hepburn: “Ik ben zo gelukkig”
Advertisement

Sociale netwerken hebben, zoals bekend, verschillende voor- en nadelen, maar vooral toepassingen: er zijn er die ervoor kiezen om ze te gebruiken om in realtime informatie te krijgen, om in contact te blijven met mensen die ver weg zijn, om nieuwe kennissen te maken, om te ontspannen in je vrije tijd of momenten uit het dagelijks leven met je volgers te delen. Er zijn echter ook mensen die deze kanalen gebruiken om privé- en delicate aspecten van hun leven te delen en de verschillende stappen van enkele belangrijke persoonlijke reizen te beschrijven. Dit is het geval van een jonge transgender die stap voor stap met gebruikers sprak over haar geslachtsverandering, tot aan het tonen van het resultaat van haar vrouwelijke gezicht in een video waarin ze de rol speelt van een zeer beroemde en onvergetelijke Britse actrice.

via Daily Mail

Advertisement

Dylan Mulvaney, 26 jaar, begon in 2022 aan haar transitie en hield haar volgers op de hoogte via dagelijkse vlogs die haar reis van dag tot dag vertelden. Een jaar later besloot ze een vervrouwelijkende gezichtsoperatie te ondergaan waar ze al lang op had gewacht. Toen ze hersteld was, na zes weken, liet Dylan haar volgers de resultaten van de operatie zien, in de rol van een zeer beroemd stijlicoon: Audrey Hepburn.

In de video, getiteld "de openbaring van het gezicht", is een groot rood fluwelen gordijn te zien dat, na te zijn geopend, laat zien dat Mulvaney een jurk draagt ​​die is geïnspireerd op Tsjaikovski's "Zwanenmeer". Na een paar danspasjes verschijnt Dylan weer in een klein zwart jurkje en lange handschoenen, opgestoken haar en een parelsnoer in volledige Audrey Hepburn-stijl.

dylanmulvaney/Instagram

Zodra het gordijn sluit, draait ze zich naar de camera om met haar volgers te praten en hen te bedanken: "Je weet dat ik een talent heb voor drama, maar het is zo mooi, nietwaar? Ik ben zo blij, en ik ben nog steeds mezelf. Het is gewoon een versie die iets vrouwelijker is dan ik. Ik hoop alleen dat alle trans- en non-binaire mensen eruit kunnen zien zoals ze willen, want dit verandert levens en redt hen soms. Dus heel erg bedankt voor jullie steun, we hebben zoveel om bij te praten. Ik hou van jullie."

Speciale dank ging ook uit naar de chirurg Harrison H. Lee die de vervrouwelijking van het gezicht mogelijk maakte. De clip werd meer dan 4 miljoen keer bekeken en kreeg meer dan een miljoen likes. Een sterk teken dat haar volgers Dylans nieuwe look hebben gewaardeerd, zoals blijkt uit de talloze commentaren, waaronder "Je bent een geweldig persoon, van binnen en van buiten!" en "Prachtig is een understatement. Bedankt dat je ons hebt meegenomen op deze reis, dit verhaal dat van jou is."

Wat vind je van haar nieuwe look?

Advertisement