Hij geeft £20.000 uit bij de dierenarts om zijn hond te redden: “Ik ben bereid mijn huis te verkopen”

Janine image
door Janine

09 Februari 2023

Hij geeft £20.000 uit bij de dierenarts om zijn hond te redden: “Ik ben bereid mijn huis te verkopen”
Advertisement

Er wordt gezegd dat de hond de beste vriend van de mens is, dit komt doordat er een echte harmonie ontstaat tussen honden en hun baasjes. Dieren zijn in staat om de emoties en gevoelens van hun baasjes waar te nemen en staan ​​altijd klaar om in te grijpen, eventueel door hen te knuffelen om ze op te vrolijken. Omgekeerd zijn mensen ook bereid om alles te doen voor hun viervoeters.

Zoals de hoofdpersoon van het verhaal, die, toen hij ontdekte dat het niet goed ging met zijn hond, niet aarzelde en meer dan 20.000 pond (ongeveer 22.000 euro) uitgaf om hem te genezen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Daily Mail

Advertisement
Jaxon Feeley/Facebook

Jaxon Feeley/Facebook

Jaxon Feeley uit Wigan, Engeland, is de eigenaar van Rambo, een twee jaar oude hond. Opeens voelde de hond zich niet lekker, het was niet duidelijk wat er aan de hand was. Om deze reden probeerde zijn baasje meteen in te grijpen om erachter te komen wat er aan de hand was en besloot hij hem meteen naar de dierenarts te brengen. Na een eerste analyse kozen de artsen voor een operatie. De kosten van de operatie bedroegen echter ongeveer £20.000, te veel voor Jaxon, die als gevangenisbewaarder werkt. Om Rambo te redden was hij echter tot alles bereid.

"Ik ben bereid - legde Jaxon uit - om alles voor mijn hond te doen.

Ik zou het mezelf nooit kunnen vergeven als ik hem niet de beste kans kon geven om te vechten om deze situatie te boven te komen. De verzekering dekte alleen behandelingen tot £6.500 (7.200 euro), als ik mijn huis moet verkopen om hem te helpen, het maak niet uit, ik zal het doen."

Advertisement
Jaxon Feeley/Facebook

Jaxon Feeley/Facebook

Om de dure operatie te betalen om Rambo te redden, was Jaxon bereid al het mogelijke te doen, zozeer zelfs dat hij besloot een inzamelingsactie op GoFundMe te starten. Zijn oprechte pleidooi bracht veel mensen ertoe om in te grijpen en hen beiden te helpen.

"Ik schrijf dit bericht om wat hulp te vragen, om mijn kleine engel naar huis te brengen. Rambo is pas twee jaar oud, hij is de mooiste hond die ik ooit heb gekend. Hij houdt van niets anders dan zijn oudere broer Rocky, hij brengt graag tijd door met opa en oma en in huis spelen, terwijl hij ieders gezicht likt. Hij verdient een beter leven dan wat hem overkomt."

Nu gaat het gelukkig goed met Rambo en is hij teruggekeerd naar zijn familie. Zou jij hetzelfde hebben gedaan voor je trouwe viervoeter?

Advertisement