Ze vraagt ​​op sociale media om hulp om haar stiefzoon van de familiefoto te verwijderen

Janine image
door Janine

12 April 2023

Ze vraagt ​​op sociale media om hulp om haar stiefzoon van de familiefoto te verwijderen
Advertisement

Uitgebreide families komen vrij vaak voor, maar het samenleven tussen de verschillende leden is niet altijd echt vredig en sereen. Het accepteren van de nieuwe partner van de vader of moeder, de stiefbroers of stiefzussen enzovoort kan worden ervaren als een meerwaarde, een verplichting die een rustig leven verstoort of zelfs als een vervelend ongemak. Het is echter gewoonlijk aan de volwassenen om het de kleintjes gemakkelijker te maken, ook al lijkt de vrouw waar we het over hebben er niet zo over te denken.

via Daily Mail

Advertisement
 WadeCross/Twitter

WadeCross/Twitter

Een vrouw genaamd Natalie heeft op sociale media voor opschudding gezorgd na een bericht waarin om hulp werd gevraagd om haar stiefzoon van de familiefoto te verwijderen. De moeder in kwestie, die in Florida, VS woont, werd vanwege haar pleidooi als "wreed" en "harteloos" bestempeld. Natalie wilde eigenlijk dat alleen zij, haar man en hun twee kinderen duidelijk zichtbaar waren op de foto, en sloot daarmee de derde uit, geboren uit een eerdere relatie van de man.

De vijf mensen poseerden voor een professional om een ​​familiefoto te maken, maar Natalie was niet tevreden: er was één figuur te veel voor haar en ze besloot de afbeelding te delen op een Facebook-groep, op zoek naar een designer die haar stiefzoon eruit kon knippen met Photoshop. Om het werk uit te voeren, bood de vrouw 10 dollar.

Gebruiker @WadeCrosss besloot screenshots van Natalie's berichten op Twitter te delen en schreef: “De brok in je keel nadat je dit hebt gezien, gaat nooit meer weg", wat een groot aantal verontwaardigde opmerkingen opleverde. Velen hebben zich uitgelaten tegen de vrouw door zeer sterke bewoordingen te gebruiken en haar houding als "walgelijk" te omschrijven.

Advertisement
 WadeCross/Twitter

WadeCross/Twitter

De vrouw nam contact op met fotograaf Dawn Marie om haar toestemming te vragen om de foto's openbaar te maken en ze te laten bewerken: "Is het goed als ik deze foto's publiceer in een groep fotografen om te zien of mijn stiefzoon kan worden verwijderd?" De professional heeft haar toestemming gegeven: "Wil je dat ze het verwijderen? Hebben we geen foto's gemaakt zonder hem? Natuurlijk schat, dat kan, het kan me niet schelen!" "Ja, ik wil er één met alleen mijn kinderen, maar we hebben er geen één. Heel erg bedankt!" concludeerde Natalie en schreef vervolgens op de Facebook-groep: "Hallo! Kan iemand het kind in het midden verwijderen?"

Ook onder haar post lieten de reacties van gebruikers niet lang op zich wachten, zij het op een meer beheerste manier. De vrouw kreeg in ieder geval wat ze wilde, aangezien ze vervolgens haar profielfoto veranderde met een foto waarop maar vier mensen te zien zijn. Wat vind jij hier van?

Advertisement