Met dit opvouwbare scheermes scheer je binnen enkele seconden je hele been

Janine image
door Janine

02 Juni 2023

Met dit opvouwbare scheermes scheer je binnen enkele seconden je hele been
Advertisement

In de loop der jaren en generaties zijn de ideeën veranderd. De hedendaagse wereld is de samenleving van de buitenkant geworden, er wordt veel aandacht besteed aan het uiterlijk. Elk individu moet perfect lijken, alsof hij of zij geen gebreken heeft. Precies om deze reden hebben sociale netwerken zich verspreid die gebaseerd zijn op afbeeldingen, waarin we elke kleinste onvolkomenheid proberen te verbergen. Ook wat betreft ontharing. Beharing wordt vaak als lelijk ervaren, daarom hebben we de neiging om het op bepaalde delen te verwijderen.

Er zijn verschillende methoden om haar van je lichaam te verwijderen, maar een bedrijf heeft besloten een opvouwbaar scheermes te maken dat zich aan elk oppervlak kan aanpassen en je hele been binnen enkele seconden kan scheren. Laten we in detail bekijken wat het is.

via Thescruffie/Instagram

Advertisement
thescruffie/Instagram

thescruffie/Instagram

Scruffie is een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met esthetiek en scheermessen produceert. De bedoeling was om het verwijderen van haren te vergemakkelijken, zonder uren te verspillen aan scheren. Om deze reden bedacht men om een compleet nieuw type scheermes te creëren, dat nog nooit eerder was gezien en dat zich aan elk oppervlak kon hechten. Ze besloten om 5 scheermessen aan een kleine flexibele buis te haken, zodat met een enkele beweging op de benen al het haar kan verdwijnen. Het duurt slechts enkele ogenblikken, eerst moet je het schuim op het aangetaste gebied aanbrengen en dan wordt de huid binnen de kortste keren glad.

Het meest interessante aspect van dit object is dat het door zichzelf te modelleren geschikt kan zijn voor het knippen van zelfs het haar in de nek of in gebieden die als rond worden beschouwd.

Advertisement
thescruffie/Instagram

thescruffie/Instagram

De uitvinder en CEO van het bedrijf Reid Simkovitz vond dat er een nieuwe manier van scheren moest komen, omdat er anders te veel tijd verspild zou worden, maar op deze manier verdwijnt met een paar passages, zo niet slechts één, de haartjes van de huid.

Wat vind je van deze uitvinding, zou het haarverwijdering echt kunnen vergemakkelijken of zou de flexibiliteit het scheervermogen kunnen verminderen?

Advertisement