Ze kijkt uit het raam en ziet een uil vliegen... met een vreemde metgezel

Janine image
door Janine

07 Augustus 2023

Ze kijkt uit het raam en ziet een uil vliegen... met een vreemde metgezel
Advertisement

Vaak gebeurt het dat we wandelen en iets ongewoons tegenkomen, maar te vaak letten we er niet op, maar lopen we verder. Pas daarna vraag je je af of wat je gezien had echt is of niet. Vooral als de protagonisten van de foto die net onder onze ogen is gepasseerd, dieren zijn. Het kan bijvoorbeeld gebeuren, en niet zelden, om een ​​vogel, met name een ekster, te zien met een glas stevig in zijn snavel. Hoewel een bepaald visioen kan verschijnen, is het normaal omdat dit type dier zich aangetrokken voelt tot glinsterende dingen. Maar de scène waar de hoofdrolspeelster van het verhaal voor stond, is heel bijzonder.

via hood_naturalist/Twitter

Advertisement
pixabay - Not the actual photo

pixabay - Not the actual photo

Centraal in het verhaal staat een uil die boven Eureka, Illinois (Verenigde Staten van Amerika) door de lucht vloog. Als dit alles was geweest, zou er niets vreemds zijn gebeurd en zouden de inwoners van de stad niet zijn gealarmeerd. Dit was echter niet het geval want op het eerste gezicht leek wat er in de Amerikaanse luchten zweefde geen uil te zijn, maar een heks op haar vliegende bezem.

Advertisement
Ed Dixon/Facebook

Ed Dixon/Facebook

Een vrouw kreeg op een dag een telefoontje van een van haar buren, die haar zei onmiddellijk in de tuin te gaan en omhoog te kijken, maar haar vooral waarschuwde om het tafereel goed te bekijken, want ze zal niet geloven wat ze waarneemt. Aanvankelijk begreep de vrouw niet wat er aan de hand was, omdat ze niets ongewoons zag, maar toen ze beter keek, zag ze dat er iets was neergekomen op een van de dennentakken die ze in de tuin had staan, een uil.

Vervolgens realiseerden de vrouw en haar familie zich dat de vogel een heel bijzondere reisgenoot bij zich had.

Ed Dixon/Facebook

Ed Dixon/Facebook

De uil had besloten om het onbeheerde speelgoed van een kind te grijpen en mee te nemen, het was niets meer dan een stok met een pluchen paardenhoofd erop. De reden waarom de vogel voor dit speelgoed koos, is niet bekend, misschien wilde hij gewoon wat gezelschap, maar het is niet de eerste keer dat dieren van zijn soort dit soort dingen doen.

Het verhaal liet zowel gebruikers als inwoners van Eureka sprakeloos achter, een ongelooflijke scène die na de eerste schrik iedereen deed lachen. Er circuleren ook merkwaardige video's met de uil in kwestie op internet.

Begreep je meteen wat het was?

Advertisement