x
Een kat sluipt een dierentuin binnen…
Deze fascinerende video van 60 seconden laat ons de eerste 21 dagen van het leven van een honingbij zien Slechts één volwassene op de drie vindt de 6 woorden die zijn verborgen in deze tekening. Ben jij daar één van?

Een kat sluipt een dierentuin binnen om een vriend te begroeten... en wordt daarbij gadegeslagen door de verbijsterde bezoekers!

07 Maart 2016 • Door Sarah Nichele
27.840
Advertisement

Deze zwerkfkat was op zoek naar een schuilplaats en voedsel en besloot hiervoor een dierentuin in Sint-Petersburg binnen te dringen. Het dier vond zijn toevlucht bij een Euraziatisch lynx, één van de grootste roofdieren die in de Europese en Siberische bossen leven.

Het duurde niet lang of de kat werd ontdekt, maar de verzorgers van de dierentuin besloten om het dier niet uit de dierentuin te zetten. Darling, zoals de kat is gedoopt door de verzorgers, bouwde een bijzondere vriendschap op met Linda de lynx en de twee zijn nu onafscheidelijk.

Het is nu een aantal jaar later, maar de twee kunnen schijnbaar niet genoeg van elkaar krijgen en leven nog steeds gelukkig samen!

via: time.com

foto: imgur
foto: imgur
Advertisement
foto: imgur
foto: imgur

Bekijk de Video:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt