Deze kleine egels zijn in de steek gelaten, maar er staat al een nieuwe moeder klaar om ze te verzorgen! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze kleine egels zijn in de steek gelaten,…
Hij maakt een foto van een Syrisch kind: het gebaar dat dit kind maakt, raakt je diep in het hart De schoonheid van het vaderschap: deze foto's zeggen meer dan duizend woorden

Deze kleine egels zijn in de steek gelaten, maar er staat al een nieuwe moeder klaar om ze te verzorgen!

Door Sarah Nichele
10.799
Advertisement

De hoofdrolspelers van dit verhaal zijn twee diersoorten die je maar zelden samen ziet.

Sonya is een rode kat die onlangs is bevallen en melk in overvloed heeft, en die naast haar kitten ook een aantal egels voedt.

Terwijl ze bezig is met het verzorgen van haar kitten, doen de egeltjes zich tegoed aan haar melk en genieten van de warmte die ze niet konden krijgen van hun biologische moeder.

via: Daily Mail

De moederpoes draagt de zorg voor haar kitten en 4 kleine egeltjes.

We hebben wel vaker gezien dat katten een andere diersoort voeden, maar een kat die egeltjes voedt, hebben we niet eerder gezien.

Advertisement

De melk van zoogdieren is beter geschikt voor het voeden van baby egeltjes dan bijvoorbeeld babymelk, omdat het soortgelijk is aan de melk van hun biologische moeder.

Advertisement

Het leven van deze stekeldiertjes zou alles behalve eenvoudig zijn als ze niet in contact waren gekomen met deze onbaatzuchtige moederpoes!

Bekijk de Video:

Tags: DierenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt