Niemand Zou Willen Wonen In Een Treinwagon, Maar Wacht Maar Tot Je Het Vanbinnen Ziet... - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Niemand Zou Willen Wonen In Een Treinwagon,…
Hoeveel Veranderen We Nou Als Je De Eerste En Laatste Schooldag Met Elkaar Vergelijkt? Deze Foto's Geven Je Een Idee Deze Jongen Wilde Dat Zijn CV Meer Indruk Zou Maken Dan Die Van Een Ander... Hoe Hij Dit Klaarspeelt Is GENIAAL

Niemand Zou Willen Wonen In Een Treinwagon, Maar Wacht Maar Tot Je Het Vanbinnen Ziet...

Door Skip Tromp de Haas
52.753
Advertisement

Deze verlaten trein is ingebed in het prachtige panorama van Montana (VS). In vroeger tijden moest het een deel uitmaken van een nieuwe spoorlijn, maar door de Tweede Wereldoorlog werd dit project 'Het portaal van de VS' een beetje vergeten, en is het nooit afgemaakt.

Het lot van de trein was hoe dan ook niet om weg te roesten; hij kreeg nieuw leven ingeblazen. Tegenwoordig is het een fantastisch onderkomen voor toeristen, dankzij z'n uitgedachte interieur en het feit dat het er lekker warm is. Gasten vergeten hun vakantie daar nooit meer.

Van binnen heeft het een modern interieur dat onderdak biedt aan zes personen. Eenmaal binnen vergeet je bijna dat je in een wagon zit.

Advertisement

Een compleet gezin kan met het grootste gemak hier de vakantie doorbrengen. Er is namelijk een goed uitgeruste keuken, twee hoogslapers en een kamer met gaskachel en tweepersoonsbed.

De ruimtes zijn goed ingedeeld en uitgedacht, zodat je alle comfort hebt, zelfs in een klein ruimte.

De hotelketen 'Izaak Walton Inn' heeft de restauratie op zich genomen. De directeur van het hotel zegt dat veel treinfans (en anderen) de ruimtes boeken.

Advertisement

De gerestaureerde wagon met markering GN X215 is niet de enige in zijn soort. In de buurt zijn er ook nog andere, zoals de Great Northern 441.

De inrichting maakt de locomotief tot een echte luxewoning.

Advertisement

Elke wagon heeft zijn mooie en rustieke details. De berkenhouten muren contrasteren mooi met de eikenhouten vloer.

De moderne keuken van de GN 441 is perfect om vers gevangen forellen te bereiden die zijn gevangen in de beek ertegenover.

Advertisement

De locomotief heeft natuurlijk een aantal van zijn oude elementen behouden. In de cabine vinden kinderen het prachtig te doen alsof ze treinmachinist zijn.

Vanwege het succes heeft de hotelketen ook andere treinen gerestaureerd op net zo'n mooie manier.

Nu hebben jullie eindelijk weer een vakantiebestemming! ;-)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt