10 dagen lang volgde een fotograaf een wolf en een beer: hij kon zijn ogen niet geloven! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 dagen lang volgde een fotograaf een…
Een architect is 55 jaar bezig geweest met het voltooien van zijn huis... maar het was allemaal de moeite waard! 25 hilarische foto's die precies op het juiste moment zijn genomen - hondeneditie!

10 dagen lang volgde een fotograaf een wolf en een beer: hij kon zijn ogen niet geloven!

Door Sarah Nichele
6.183
Advertisement

Ze zouden geen vrienden moeten zijn, maar ze zijn het toch. De Finse fotograaf Lassi Rautiainen heeft de vriendschap tussen een beer en een wolf vereeuwigd. Verrast door de bijzondere band van deze twee dieren, besloot de fotograaf om ze 10 achtereenvolgende dagen dag en nacht te volgen: de twee waren altijd samen en deelden zelfs maaltijden samen.

"Niemand weet precies waarom of hoe de wolf en de beer vrienden zijn geworden", aldus Lassi tegen de Daily Mail. Hebben ze elkaar ontmoet toen ze klein waren? Zijn ze samen opgegroeid? Waren ze beide alleen en wisten ze niet goed hoe ze moesten overleven? We zullen er nooit achter komen. Wat we wel weten is dat hun vriendschap bijzonder en oprecht is. Dit is het ultieme bewijs dat liefde geen grenzen kent.  

Een wolf en een beer: twee vrienden die samen een prooi delen.

Fotograaf Lassi Rautiainen bracht 10 dagen door in de wildernis in het noorden van Finland.

Advertisement

Niemand weet waar en wanneer de twee elkaar voor het eerst hebben ontmoet...

... en wat de reden is van hun verbondenheid.

De fotograaf zei dat als hij het niet met zijn eigen ogen had gezien, hij het niet had geloofd: ze slapen samen, ze jagen samen en ze eten samen.

De vriendschap tussen de wolf en de beer doet een beetje denken aan de vriendschap tussen Akela en Balou de beer uit Jungle Book.

De wolf is een vrouwtje en de beer is een mannetje: misschien zijn ze verbonden door een ongebruikelijke liefdesverhouding.

Hoe het ook zit, we wensen deze twee dieren nog een leven lang vriendschap toe! :-)

Tags: DierenHondenBeren
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt