Van Buitenaf Gezien Belooft Het Niet Veel Goeds, Maar Eenmaal Over De Drempel Ben Je Betoverd - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Van Buitenaf Gezien Belooft Het Niet…
Spektakel In Amsterdam Verwelkomt De Grootste Zeevloot Ter Wereld Waar Zijn Gummieberen Van Gemaakt? Zijn Ze Slecht Voor Je? Het Antwoord Zal Je Verbazen!

Van Buitenaf Gezien Belooft Het Niet Veel Goeds, Maar Eenmaal Over De Drempel Ben Je Betoverd

Door Skip Tromp de Haas
18.179
Advertisement

Lelijk van buiten mooi van binnen. Nee, we proberen niet iemand op onhandige wijze te complimenteren, we beschrijven een huis in New Orleans dat onlangs te koop is gezet voor 1 miljoen dollar.

Aan de buitenkant lijkt het echt een krot maar binnen blijkt het een ander verhaal te zijn. Het interieur is strak verzorgd, ruimtelijk, modern en lijkt in niets op de trieste buitenkant. Een mooie verrassing voor iemand die niet al afhaakt bij het uiterlijk, vind je ook niet?

Als je op zoek bent naar een huis, maar je hebt dit huis al weggestreept vanwege de buitenkant, zijn jullie net een koop misgelopen.

Het huis staat in de staat Louisiana, in de stad New Orleans.

Advertisement

De buitenkant is verreweg van denderend, maar eenmaal binnen besef je dat je toch te snel een conclusie getrokken hebt...

Het huis is 70 vierkante meter, met grote ruimtes met veel licht.

Er is op niets bespaard. Hout marmer en stoffen van de hoogste kwaliteit maken dit een statige woning.

Advertisement

Het aanrecht is één blok marmer. Je kunt er in alle vrijheid kokkerellen.

Door de spiegel in de badkamer lijkt de ruimte groter. De marmeren muren en de houten meubels geven je het idee in een kuuroord te zijn beland.

Advertisement

Er is niet al te veel ruimte beschikbaar, daarom is elk hoekje maximaal benut om er zoveel mogelijk in kwijt te kunnen.

Maar dat is nog niet alles, als je eenmaal boven bent vraag je je nog eens af of dit paradijs het huis is wat je buiten hebt gezien.

Advertisement

Boven de trap hangt een luxe lamp. Een metalen balustrade is rijkelijk versierd met ornamenten, en er hangen gordijnen van de fijnste stof die het slaapgedeelte afsluiten.

Als je nog niet voldoende tot rust hebt kunnen komen binnen, ga dan een even in de tuin zitten. Dit huis kan van jou zijn voor 1 miljoen dollar. Zou je de kans pakken?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt