Er mogen geen aanpassingen worden gemaakt in het huis: de manier waarop ze de keuken hebben toegevoegd is briljant! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Er mogen geen aanpassingen worden gemaakt…
Deze boom zorgt al 1400 jaar lang voor een adembenemend spektakel Terwijl de bruidegom bij het altaar staat te wachten, stapt de vader van de bruid af op een man en neemt hem bij de hand: de reden hiervoor is hartverwarmend!

Er mogen geen aanpassingen worden gemaakt in het huis: de manier waarop ze de keuken hebben toegevoegd is briljant!

Door Sarah Nichele
4.231
Advertisement

De eigenaren van een landhuis in Knutsford, een dorp in het noordwesten van Engeland, wilde hun huis uitbreiden met een ruimere keuken; ze kregen helaas geen toestemming voor het uitbreiden van de keuken en wendden zich tot de briljante ontwerper Alex Saint, die met een ideale oplossing kwam. Het eindproject is mooi en origineel. Zoals het gezegde luidt, achter de wolken schijnt de zon, en in dit geval kwam er een beetje creativiteit aan te pas om de zon weer te laten schijnen. 

Het huis bevindt zich in Knutsford, een dorp op kleine afstand van Manchester, Engeland.

Het gebouw wordt "beschermd", wat betekent dat er geen ingrijpende aanpassingen mogen worden gemaakt in het huis en aan het uiterlijk van het huis.

Advertisement

De eigenaren gingen op zoek naar een oplossing die zou voldoen aan hun behoeften en die tegelijkertijd in overeenkomst zou zijn met de wetten.

De ontwerper Alex Saint kwam met het idee om een soort glazen doos te creëren, die geen afbreuk zou doen aan het oorspronkelijke voorkomen van het huis, maar het huis wel zou voorzien van een modern tintje.

De nieuwe keuken is ruimer dan ze hadden verwacht.

Advertisement

Door de glazen wanden lijkt het bijna alsof je in de open lucht aan het koken bent.

Er zijn schuifdeuren aangebracht om ruimte te besparen.

Advertisement

Dankzij het natuurlijke licht, zou dit nog weleens de favoriete ruimte van het huis kunnen worden.

De wanden zijn van een zeer bestendig kristalglas dat dikker is dan normaal glas, om breuken en warmteverlies te voorkomen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt