Een bejaarde vrouw onthult het geheim voor een gelukkig huwelijk. Het is geweldig!

door Romy Mortier

06 Augustus 2016

Een bejaarde vrouw onthult het geheim voor een gelukkig huwelijk. Het is geweldig!
Advertisement

Een ouder echtpaar heeft een lang en gelukkig leven geleid samen. Ze deelden liefde,geheimen en ervaringen met elkaar. Er was maar één ding dat de vrouw haar man had gevraagd om nooit te doen: Om een oude schoenendoos die ze op de bovenste plank van haar kast hield te openen. De man voldeed in haar wens, respecteerde zijn vrouw en vroeg een leven lang niets over de inhoud van de doos. 

Op een dag werd de vrouw ziek en kwam ze in het ziekenhuis terecht. Op dat moment, vroeg ze haar man om haar de doos te brengen, omdat de tijd was gekomen haar enige geheim aan hem te openbaren. 

Advertisement
Een bejaarde vrouw onthult het geheim voor een gelukkig huwelijk. Het is geweldig! - 1

De man ging naar huis, bracht de doos mee naar het ziekenhuis en opende hem samen met zijn vrouw: er zaten twee gebreide poppen in en een hoop geld: $ 95.000. 

Verrast  keek de man naar zijn geliefde vrouw en wachtte op een uitleg. 

"Voordat we trouwden ," zei ze , " vertelde mijn grootmoeder mij het geheim van een gelukkig huwelijk. Er bestaat maar één regel: maak nooit ruzie met je partner. Zij vertelde dat, wanneer ik boos op je zou worden, ik een pop moest gaan zitten breien. " 

De bejaarde man werd diep geraakt door de woorden van zijn vrouw: er lagen slechts twee poppen in de doos. Tijdens hun lange 50 jarige huwelijk samen, was zijn vrouw slechts twee keer boos op hem geweest. Hij omhelsde haar intens. 

" En waar komt al dat geld dan vandaan ?" vroeg hij.

 " Oh ... " zei ze met een oprechte glimlach, ' dat is het geld dat ik heb opgehaald met de verkoop van de poppen! " 

Advertisement