x
Oma maakt ranglijst van haar 10 kleinkinderen…
Model geeft $600.000 uit om op Kim Kardashian te lijken: “Ik heb er spijt van, ik wil er weer uitzien zoals eerst” Influencer zegt te knap te zijn om te werken: “Dat is niets voor mij”

Oma maakt ranglijst van haar 10 kleinkinderen en hangt deze aan de muur: "Ik baseer me op hun gedrag"

11 November 2022 • Door Janine
44.068
Advertisement

Grootouders zouden alles doen voor hun kleinkinderen, ze staan ​​altijd klaar om hen te beschermen of te troosten. Vooral als je speelgoed wilt en je ouders zijn niet bereid om het te kopen, is de belangrijkste stap de grootouders, die het stiekem kopen om hun kleintjes gelukkig te maken, zonder iets tegen mama en papa te zeggen.

Het komt echter vaak voor dat er meerdere kleinkinderen zijn en hoewel ze van allemaal houden, is er altijd een natuurlijke neiging of voorkeur voor een van hen. Hoewel we deze voorkeur van tijd tot tijd zullen proberen te verbergen, zal deze toch naar boven komen.

Deze grootmoeder daarentegen besloot haar voorkeur kenbaar te maken door een ranglijst van de kleinkinderen te maken.

via: TikTok

foto: TikTok

Oma Mary, beter bekend als Nanny, uit New Jersey, is beroemd geworden op sociale media omdat ze een speciale ranglijst heeft gemaakt waarin de deelnemers haar 10 kleinkinderen zijn. Op basis van hun gedrag krijgen of verliezen ze punten, winnen of verliezen ze posities. Maar hoe is dit idee ontstaan?

Ze gaven haar een soort magneetbord, vandaar de geniale intuïtie: om kaartjes te maken met de foto's van de kleinkinderen en vervolgens de nummers (van 1 tot 10) ernaast te plaatsen.

foto: TikTok

Een van de kleinkinderen, Dan (een stand-upcomedian) besloot, zodra hij dit bord zag, een video te maken en deze op zijn TikTok-pagina te publiceren. Het belangrijkste was dat hij opmerkte dat hij op de vierde plaats stond, maar hij wist dat hij niet lang zo hoog zou blijven.

"Dit is het prikbord van mijn grootmoeder. Ze heeft een houten bord waarop ze de kleinkinderen rangschikt van 1 tot 10. Ik ben nummer 4, het hoogste niveau waar ik ooit ben geweest, maar ik heb net twee nieuwe tatoeages, dus ik ben een beetje zenuwachtig over wat er met mijn ranking gaat gebeuren”.

Dan verspilde geen tijd, hij wilde zien hoe de tatoeages zijn positie konden beïnvloeden. Hij riep zijn oma terwijl hij voor het bord stond en trok de mouw van zijn shirt omhoog om haar de tatoeages te laten zien.

Advertisement
foto: TikTok

Mary zei eerst geen woord, ze liet haar daden voor haar spreken. Ze pakte de foto van Dan en verplaatste deze van de vierde naar de tiende plaats: "dit is wat ik van je nieuwe tatoeages vind".

De vrouw wilde vervolgens uitleggen hoe haar ranking werkt: "Het is gebaseerd op verschillende factoren en gedragingen, waaronder kinderen krijgen, mij op komen zoeken, me vaak bellen. Een van mijn kleinkinderen heeft net een kind gekregen, dus hij gaat naar de top omdat het een heel mooi en gelukkig moment is”.

Een geniale vondst zodat ze haar vaker komen opzoeken of zou dit alleen een competitie tussen kleinkinderen kunnen veroorzaken?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt