Een getalenteerde stylist ontmoet een aantal vrouwen met een algemene look: hun transformatie is prachtig! - Curioctopus.nl
x
Een getalenteerde stylist ontmoet een…
De schoonheid van het vaderschap: deze foto's zeggen meer dan duizend woorden Een fotograaf onder de indianen van Amerika: dit zijn krachtige beelden van een verloren beschaving

Een getalenteerde stylist ontmoet een aantal vrouwen met een algemene look: hun transformatie is prachtig!

16 Mei 2016 • Door Sarah Nichele
71.316
Advertisement

Konstantin Bogomolov is een talentvolle stylist met een eigen studio in Riga in Letland, die zich met passie toelegt op het transformeren van vrouwen door ze de vrouwelijke look te geven die ze van zichzelf al bezitten.

In tegenstelling tot de meeste stylisten wil Konstantin geen beroemdheden of topmodellen bijstaan, maar de gewone vrouw, van studenten tot aan gepensioneerde vrouwen, waarbij ze de natuurlijke schoonheid van elk van deze vrouwen benadrukt.

Ongeacht je persoonlijke smaak, kun je niet anders dan toegeven dat Konstantin elke vrouw op de foto's hieronder op perfecte wijze heeft getransformeerd op basis van het beroep en de persoonlijkheid van elke klant.

Prachtig! 

Advertisement

Zoals je kunt zien is er geen gebruik gemaakt van buitensporige make-up gebruik, het enige dat ze heeft gedaan is de sterke punten in het gezicht van haar klanten naar voren halen.

Sommige transformaties zijn ronduit indrukwekkend!

Advertisement
Advertisement

In sommige gevallen hoefde alleen de stijl van een persoon te worden aangepast

Advertisement

De juiste accessoires maken een transformatie helemaal af

Onherkenbaar!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt