Ze verft haar haar en wikkelt het in een boodschappentas: het logo blijft op de strengen gedrukt

Janine image
door Janine

08 Januari 2023

Ze verft haar haar en wikkelt het in een boodschappentas: het logo blijft op de strengen gedrukt
Advertisement

Er zijn veel mensen die met hun kapsel spelen, ervan houden om de vorm en kleur ervan te veranderen, het te transformeren, misschien de stijl van vervlogen tijden te herstellen om het weer in de mode te kunnen brengen. Een fundamentele rol in dit alles wordt gespeeld door de kapper, die alle tools in huis heeft om dit werk zo goed mogelijk uit te voeren. Desondanks zijn er veel mensen die hun haar liever thuis verzorgen. Een van de gemakkelijkste praktijken om zelf te doen, is kleuren, maar dat gaat niet altijd goed.

De hoofdpersoon van het verhaal had er namelijk voor gekozen om haar haar zelf te verven, maar er ging iets mis en het logo van de tas werd op haar haren gedrukt die ze gebruikte om te voorkomen dat ze vies zou worden. Laten we beter uitzoeken wat er is gebeurd.

via Mirror

Advertisement
lisaxmac/TikTok

lisaxmac/TikTok

Nikki Mac maakte zich klaar om een ​​avond door te brengen met haar zus Lisa. Voordat ze uitging, bedacht ze echter om de kleur van haar haar bij te werken voor een leuk kleurtje. Meestal wordt het hele haar, nadat het mengsel op de huid is gestrooid, om een ​​plastic zak gewikkeld om te voorkomen dat de kleurstof alles vuil maakt.

De vrouw wachtte ongeveer 30 minuten totdat haar haar de kleurstof had opgenomen. Toen ze echter de plastic zak verwijderde om het resultaat te zien, was ze verbaasd.

Advertisement
lisaxmac/TikTok

lisaxmac/TikTok

Het logo van de tas ”Asda" was op haar haar gedrukt. Zodra Nikki het merkte, belde ze meteen haar zus, die niet aarzelde en meteen een video opnam, die ze op haar TikTok-profiel plaatste. De clip, die getuigt van het hilarische incident, werd in zeer korte tijd zeer goed bekeken (meer dan 5 miljoen).

"Ik wilde platinablond worden, maar toen ik de tas va Asda eraf haalde, zag ik meteen het groene schrift. De kleurstoffen losten het logo op en zorgden ervoor dat het op mijn haar gedrukt bleef. Ik wil dat wat er met mij gebeurde een waarschuwing was voor anderen".

lisaxmac/TikTok

lisaxmac/TikTok

Zodra ze besefte dat er iets mis was gegaan, belde ze haar zus, die, toen ze haar hoorde lachen, meteen haar mobiel pakte om alles te vereeuwigen.

"We zijn die avond toch uitgegaan, want 's nachts zou niemand het hebben opgemerkt".

Als je je in dezelfde situatie had bevonden, hoe zou jij het dan hebben verholpen?

Source:

lisaxmac/TikTok

Advertisement