Een fotograaf portretteert gewone vrouwen die hun gevoel van eigenwaarde hebben teruggevonden: het resultaat is fantastisch! - Curioctopus.nl
x
Een fotograaf portretteert gewone vrouwen…
Is jouw intelligentie bovengemiddeld? Dan dagen wij je uit om deze test binnen 1 minuut op te lossen! 43 krachtige beelden van moeders die hun dochters bijstaan tijdens het belangrijkste moment in hun leven!

Een fotograaf portretteert gewone vrouwen die hun gevoel van eigenwaarde hebben teruggevonden: het resultaat is fantastisch!

02 Juni 2016 • Door Sarah Nichele
5.250
Advertisement

Het zijn niet alleen de fysieke kenmerken die een persoon aantrekkelijk maken om naar te kijken, maar ook de eigenwaarde die een persoon ervaart, speelt hierbij een grote rol: als je zelfvertrouwen uitstraalt, pikken andere mensen dit op.

De Londense fotograaf Emily Miller is zich hier van bewust en het naar boven halen van het zelfvertrouwen van een aantal 'gewone' vrouwen is de kracht achter deze reeks portretten. Deze vrouwen zijn geen modellen of iets dergelijks en herontdekken in deze fotoshoot een kant van zichzelf die een beetje vertroebeld is geraakt door de rumoer van het dagelijkse leven. 

#1

#2

Make-up kan wonderen doen, maar zonder de juiste houding is het resultaat lang niet altijd zo krachtig!

Advertisement

#3

#4

#5

Advertisement

#6

#7

Met het juiste kapsel en een jurk die alle sterke punten accentueert, wordt ook de gezichtsuitdrukking stralender en sprekender.

Advertisement

#8

#9

Advertisement

#10

Stijl speelt een belangrijke rol: als de juiste stijl is gevonden, kan dit al een ware transformatie met zich meebrengen.

#11

#12

#13

#14

Dit experiment laat zien dat een goed gevoel van eigenwaarde de basis vormt voor een krachtige foto.

#15

#16

#17

#18

#19

Complimenten voor deze vrouwen die hun schoonheid met zelfvertrouwen weten te benadrukken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt