Ze vertrouwen hun kind aan een babysitter toe, maar dankzij de hond komen ze achter een verschrikkelijke waarheid - Curioctopus.nl
x
Ze vertrouwen hun kind aan een babysitter…
Iedereen heeft thuis een spaghetti pollepel, maar weinigen weten dat deze een zeer nuttige functie verbergt Hebben jullie een idee van de straf die de Chinese regering oplegt aan corrupte politici?

Ze vertrouwen hun kind aan een babysitter toe, maar dankzij de hond komen ze achter een verschrikkelijke waarheid

22 Juli 2016 • Door Romy Mortier
56.050
Advertisement

Honden kunnen overbeschermend naar hun menselijke vrienden toe zijn. Daarbij kunnen ze, zoals in het geval van het verhaal dat we jullie vandaag vertellen, kinderen uit een gewelddadige situatie redden waar de ouders van het kind zich niet bewust van zijn. 

Lab is de naam van de prachtige labrador die altijd al bij Benjamin en Hope Jordanië heeft gewoond, de ouders van het slachtoffertje. De hond was altijd zachtaardig en vriendelijk tegen iedereen, dus op het moment dat hij agressief reageerde tegen Alexis Khan, hun 22-jarige babysitter, ging er bij het echtpaar een belletje rinkelen ...

 

" We hebben gemerkt dat hond zich overbezorgd gedroeg ten opzichte van onze zoon Finn en steeds vijandiger reageerde tegenover Alexis, dus de situatie werd voor ons verdacht. "

Jammer genoeg zijn hun angsten uitgekomen. Ze hadden bedacht om de telefoon onder het kussen van de bank te plaatsen om te horen wat er zou gebeuren als de kleine Finn alleen bleef met de babysitter. Ze ontdekten iets vreselijks.

Advertisement

Ze hoorden gevloek en geluiden van geweld, en hun wanhopig huilende bange kleine zoontje.

foto: gofeminin.de

" Als onze hond er niet was geweest zouden we niets hebben gemerkt ", zegt het echtpaar die de oppas hebben laten arresteren. Alexis Khan, die schuldig pleitte, werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf.

Aan de dader werd naast haar gevangenisstraf voor eeuwig verboden om met kinderen te werken. 

De vreselijke waarheid werd gelukkig in een mum van tijd ontdekt, dankzij scherpe ouders die ongewoon gedrag in hun trouwe viervoeter meteen opmerkten. Deze viervoeter is de èchte held!

 

Tags: DierenHondenKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt