x
Dankzij haar hond wist ze 11 dagen te…
13 paardenrassen die opvallen door hun charme en zeldzaamheid Bionische ogen - de ontdekking waarmee je binnen 8 minuten een perfect zicht kunt hebben

Dankzij haar hond wist ze 11 dagen te overleven in het bos: dit waargebeurde verhaal kan met recht een wonder worden genoemd

24 Maart 2016 • Door Sarah Nichele
11.625
Advertisement

Ben je ooit verdwaald geraakt in een bos toen je op zoek was naar bloemen of paddenstoelen of iets dergelijks? Als de duisternis valt in het bos, lijkt het alsof je je op een hele andere plek begeeft: de temperatuur daalt en je moet stalen zenuwen hebben of eraan gewend zijn om je in de wildernis te begeven om een 'avontuur' in het bos te kunnen doorstaan.

Dit is het ongelooflijke en wonderbaarlijke verhaal van een meisje dat 11 dagen lang alleen heeft doorgebracht in een bos in Rusland dat zich in de buurt van het dorpje Olom bevindt. De duisternis en de hoge bomen moeten haar angst hebben aangejaagd en ze heeft vast enorm last gehad van de muggen, maar verder kwam het meisje er wonderbaarlijk helder van geest en vrijwel zonder krassen vanaf.

Ze had het geluk dat ze niet helemaal alleen was. Ze beleefde dit avontuur samen met haar hond, die haar warm hield tijdens de koude nachten en die met haar speelde als ze afleiding nodig had van de beproeving die ze moest doorstaan.

Dankzij de warmte en het gezelschap van de hond kon het meisje veilig en ongedeerd weer in de armen van haar ouders worden gesloten. 


Karina is de naam van het meisje dat wist te overleven in een bos in de Taiga door water uit de rivier te drinken en wilde bessen te eten.

Het kind werd door de politie en haar ouders gevonden in een gebied waar veel wilde dieren zoals beren en wolven leven. 

Het meisje was het bos in gelopen op zoek naar haar vader en is toen verdwaald geraakt... dit is de nachtmerrie van elke ouder!

Het meisje werd gelukkig vergezeld door haar pup, die uiteindelijk van cruciaal belang zou zijn voor het gelukkige einde van dit verhaal.

Advertisement

De kleine Karina werd gevonden met behulp van helikopters en de inzet van een speciaal team van rangers

Karina had een plekje voor zichzelf gecreëerd: ze had een bedje gemaakt van gras en de pup hield haar 's nachts warm met zijn dikke vacht.

De pup wist de rangers uiteindelijk terug te leiden naar de plek waar Karina zich bevond

2 dagen voordat Karina werd gevonden, liet het hondje haar achter om naar huis terug te keren. Haar redders troffen Karina liggend op haar bed van gras aan.

Het kind hield slechts een paar krassen en wat muggenbeten over aan haar bizarre avontuur! Hoe wist die meisje van 3 de lage temperaturen in het bos te overleven?

Advertisement

Het meisje werd onmiddellijk overgebracht naar het ziekenhuis waar ze de nodige zorg ontving

Dit is een foto van haar held! <3

In deze video zie je hoe het meisje wordt gevonden... we wensen haar veel geluk! :-)

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt