Een Leraar Vraagt Ouders Op Te Houden Met De Volgende 3 Dingen, Zijn Oproep Gaat De Wereld Over

door Skip

29 September 2016

Een Leraar Vraagt Ouders Op Te Houden Met De Volgende 3 Dingen, Zijn Oproep Gaat De Wereld Over
Advertisement

Jonas Harryson is al meer dan 16 jaar leraar. In de laatste 5 jaar merkt hij echter dat zijn leerlingen een verkeerde instelling hebben, waar hij uit alle macht geprobeerd heeft het een halt toe te roepen: prijzen en belonen, niets heeft geholpen. Uiteindelijk kwam hij erachter dat het probleem maar op een plek opgelost kon worden... thuis!

Jonas heeft daarom op Facebook 3 regels gepost die de ouders van de kinderen absoluut moeten naleven. Deze post is de wereld rondgegaan en wij kregen 'm ook in handen. Willen jullie weten waarom het gaat? Bekijk dan deze korte fotoreeks om daar achter te komen!

via facebook.com

Advertisement

Regel nr. 1

Regel nr. 1

"Kinderen vervelen zich niet gauw, ze moeten altijd iets te doen hebben. Stop alsjeblieft met ze te verwennen. Ze gaan er niet dood aan als ze zich een keertje vervelen!"

Advertisement

Regel nr. 2

Regel nr. 2

"Ik heb veel ouders leren kennen die zeggen trots te zijn op het feit dat hun kinderen al kunnen lezen en tellen voordat ze naar school gaan. Het spijt me om jullie dit te zeggen, maar hen leren lezen en tellen is heel makkelijk, leer ze liever spelen en goede vrienden te zijn voor anderen en spullen die ze hebben, te delen." 

Regel nr. 3

Regel nr. 3

"Het derde punt is dat veel kinderen moeite hebben met het tonen van dankbaarheid, zowel naar hun leeftijdgenoten als volwassenen. Ik hoor altijd Mag ik nog een beetje daarvan? of Is dat alles, krijgen we er niet nog een? Waar zijn die magische woorden Bedankt en Alsjeblieft gebleven?

Jonas richt zich met zijn oproep tot ouders over de hele wereld, hij moedigt hen aan dat ze hun kinderen leren om te gaan met verveling, leren te delen en dankbaarheid te tonen. Pas na deze 3 regels mogen ze hen leren lezen en tellen! 

Advertisement