x
Terwijl zij haar zoontje in een bar…
Toeval wint van inspiratie : 11 fantastische voorbeelden van toevallige kunst waarvan je zou willen dat het jou overkwam 18 kapsels die eigenlijk gewoon niet kunnen

Terwijl zij haar zoontje in een bar borstvoeding geeft, benadert een vrouw haar en maakt een ontroerend gebaar

14 Augustus 2016 • Door Romy Mortier
5.927
Advertisement

Mensen kunnen diepe onverschilligheid tonen, maar gelukkig zijn er in de wereld nog mensen die van egoïsme verlossen, door middel van de gebaren die zij maken in hun eenvoudige menselijkheid. 

Dit is wat Briar McQueen overkwam, een jonge moeder die samen met haar pasgeborene het huis verliet om bij een bar een luxe ontbijt te consumeren. Toen haar bord arriveerde, begon de baby te huilen en moest ze hem dus voeden. Een oudere dame zag de scène en benaderde haar. 


"Ik wil een prachtige ervaring die mij vanmorgen is overkomen met jullie delen ", schreef Briar op haar Facebook-profiel

"Vandaag was de eerste dag dat ik alleen naar buiten ging om te ontbijten met mijn 8 weken oude zoontje. Ik was net aangekomen en toen het eten en de warme chocolademelk arriveerde begon Jaxon te huilen omdat hij honger had. Ik begon hem natuurlijk te voeden. .. " 

" Een paar minuten later, benaderde een oude vrouw me. Ik was bang,en dacht dat ze me zou zeggen om ergens anders heen te gaan ... "

" ..maar ze begon mijn ontbijt te snijden en zei: " Je bent een goede moeder, we kunnen jouw ontbijt natuurlijk niet koud laten worden!" Ik kon mijn tranen niet behouden: de allerliefste vrouw van de wereld!" 

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt