Vader En Zoon Redden Meer Dan 40 Achtergelaten Honden Van Overstroming - Curioctopus.nl
x
Vader En Zoon Redden Meer Dan 40 Achtergelaten…
Na 20 jaar aan de ketting te hebben geleefd, zet deze poema eindelijk zijn eerste stappen in het bos Raadselachtige Archeologische Vondsten En Hun Onopgeloste Mysteries

Vader En Zoon Redden Meer Dan 40 Achtergelaten Honden Van Overstroming

11 September 2016 • Door Skip Tromp de Haas
14.828
Advertisement

Hoewel iedereen al dagenlang afwist van het weeralarm, was dit voor veel gezinnen in Brazoria (Texas) niet voldoende tijd om de evacuatie te regelen en ook de honden niet te vergeten. Gelukkig zijn er een paar die aan die arme beesten hadden gedacht. Waren ze aan zichzelf overgeleverd, dan zouden ze zijn verdronken of dood gegaan zijn van de honger. Dit team van helpers dat bestaat uit een vader en eeen zoon is het in hun eentje gelukt om alle honden daar te redden die waren achtergelaten door hun baasjes.

via: chron.com

Het is het jongere broertje die ons het verhaal vertelt van de zoon die samen met zijn vader de honden in het getroffen gebied heeft gered.

De twee hebben in een klein bootje de hele buurt afgezocht in een poging om alle honden te redden die waren achtergelaten terwijl hun baasjes vluchtten.

Advertisement

De redders in nood waren stomverbaasd over het aantal achtergelaten honden ondanks dat het weeralarm al een week vantevoren was afgegeven.

Hoe dan ook is door hun inzet voorkomen dat de situatie nog verdrietiger werd en zijn er ruim 40 honden gered.

Een pluim voor dit kleine, maar zeer effectieve reddingsteam!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt