Problemen met geluiden van buiten? Dit apparaat kan jouw stilte creëren ... - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Problemen met geluiden van buiten? Dit…
De “Venijnboom”: de boom is zo giftig dat hij als een van de gevaarlijkste ter wereld wordt beschouwd 13 hilarische situaties die alleen kleine meiden kunnen begrijpen

Problemen met geluiden van buiten? Dit apparaat kan jouw stilte creëren ...

Door Romy Mortier
4.482
Advertisement

Goed slapen is van groot belang voor ons mentale en fysieke welzijn. Maar de stress die we gedurende de dag opslaan staat het niet altijd toe zo vredig in slaap te vallen als we zouden willen.

Slapeloosheid is een wereldverspreide aandoening waar onze dynamische en gehaaste samenleving vaak een oorzaak van is. En er zijn mensen die, ondanks het feit dat ze doodop zijn en alleen maar willen slapen, worden afgeleid door omgevingsgeluiden ...

Dat is de reden waarom Snooz, een generator van witte ruisgeluiden, welke tot stand is gekomen dankzij een crowdfunding campagne, een groot succes slaat... Laten we eens kijken hoe het werkt.

Witte ruis is een bepaald type geluid, wat gekenmerkt wordt door de afwezigheid van periodiciteit in de tijd en een constante amplitude over het gehele frequentiespectrum geeft.

We hebben het over een constant en continu geluid dat een ontspannende werking heeft, en de verstorende omgevingsgeluiden kunnen overheersen. Wat ons niet verbaasd, is dat het geluid een verrassend effect op kinderen heeft, vergelijkbaar met een slaapliedje.

 

Het Snooz apparaat is gebaseerd op de effectiviteit van de witte ruis welke ontspanning bevordert en daarmee dus ook slaapbevorderend werkt.

Dankzij een ventilator die binnen in het apparaat aanwezig is, creëert Snooz een achtergrondruis welke effect heeft op de externe ruis, zoals we hier in de grafiek zien. 

De Snooz is direct aan te sluiten op het stopcontact, of voor de technischere lezers onder ons, kan de  Snooz zelfs worden bestuurt met een app.

 

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt