Vrij van rekeningen: de l'Off Grid Box die warmte, elektriciteit en drinkwater produceert - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vrij van rekeningen: de l'Off Grid Box…
Hij combineert hyper - realisme en esthetiek van de Renaissance: zijn tekeningen zijn uniek in de wereld De schoonheid van de Native Americans gefotografeerd in eind 800 net voor de genocide

Vrij van rekeningen: de l'Off Grid Box die warmte, elektriciteit en drinkwater produceert

Door Romy Mortier
3.008
Advertisement

Wilt u verlost worden van multi-service bedrijven die ons ondersneeuwen met hoge rekeningen? Met de Off Grid Box wordt dit mogelijk. Een Italiaans engineering team heeft een ' zelfredzaamheid ' module uitgevonden die elke wooneenheid zelfstandig kan maken. Dit systeem, welke nu gepatenteerd is en verkocht wordt aan particulieren, is getest in verschillende landen van de wereld. Het systeem werd voornamelijk getest in hulpgebieden waar solidariteit projecten actief zijn of waren. Bijvoorbeeld op de Filippijnen toen deze door de orkaan Yolanda getroffen werden in november 2013. 

Het unieke van de Off Grid Box ligt in zijn veelzijdigheid: hij verzamelt regen of zeewater ( en zuivert dit ), waardoor het geschikt wordt voor gebruik in huis.

Naast dat hij elektriciteit en warmte-energie produceert, waardoor we zelfvoorzienend en onafhankelijk worden van grote multi – service bedrijven, maakt zijn kleine formaat het ook nog eens makkelijk om de box te installeren.

Advertisement

De vorm van zelfredzaamheid is ervaren in veel (ramp)gebieden op de wereld ( Zuid-Afrika, Bosnië ), en plekken die door natuurrampen werden getroffen (Filipijnen).

Buiten dit alles is de Off Grid Box ook nog eens een milieuvriendelijk apparaat: het vraagt niets en deponeert niets in het milieu ( met uitzondering van het water wat gezuiverd wordt natuurlijk).

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt