Ze Gaan De Kelder In En Komen Niet Meer Terug, Een Gezin Wordt Uitgedund Door Bizar Ongeval - Curioctopus.nl
x
Ze Gaan De Kelder In En Komen Niet Meer…
Een Meer Dat Alleen 4 Maanden Per Jaar Gevuld Is, In De Winter Loop Je Over Het Water 's Zomers Zwem Je Erin 33 Albinodieren In Al Hun Kwetsbare Glorie

Ze Gaan De Kelder In En Komen Niet Meer Terug, Een Gezin Wordt Uitgedund Door Bizar Ongeval

21 September 2016 • Door Skip
64.428
Advertisement

We hadden het al eens eerder gehad over groene aardappels en uitschieters, maar de gebeurtenis die de Russische 8-jarige Maria Tsjelisjeva overkwam is haast niet voor te stellen. Dat een aardappel zoveel problemen kan geven als hij niet goed bewaard wordt hè? Het zal je maar gebeuren dat je een groot deel van je gezin kwijtraakt nadat zij naar de kelder waren gegaan. Daar hadden zich gifdampen ontwikkeld die juist afkomstig waren uit de aardappelzakken.

via: Daily Mail

Aardappels bevatten chemische stoffen die, als je ze binnenkrijgt, giftig zijn voor de mens, en dan gaat het met name om de stof solanine, dat vooral in de schil zit.

De Tsjelisjevs hadden een kelder waar ze onder andere hun voedselvoorraad bewaarden. Vader Mikhail ging er als eerste heen, zonder te weten dat er gifdampen waren ontstaan.

Advertisement

Toen ze merkte dat hij niet terugkwam was zijn vrouw Anastasia hem gaan zoeken; ze werd zelf ook slachtoffer van de dampen. Na haar zijn haar 18-jarige zoon en de oma van het jonge meisje gaan kijken.

Het meisje heeft het alleen overleefd omdat oma de deur had opengelaten: zo konden de dampen vervliegen.

Nu is Maria opgenomen bij familieleden, maar het zal moeilijk voor haar zijn om zich weer te herpakken van de shock; ze heeft haar naasten verloren en was zij het zelf die hen dood aantrof. Onderzoekers van de zaak bevestigen dat het de giftige dampen van de bedorven aardappels de schuldigen waren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt