Hoe Lig Jij 's Nachts In Bed? Het Zegt Veel Over Je Karakter... - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hoe Lig Jij 's Nachts In Bed? Het Zegt…
Kodak Wil Weer Marktleider Worden In Het Fotografiesegment En Wel Met De Nieuwste Supersmartphone Er Zijn Tientallen Tekeningen Gevonden Op Muren In Een Egyptisch Gebouw Middenin De Woestijn… Hoe Valt Dit Te Verklaren?

Hoe Lig Jij 's Nachts In Bed? Het Zegt Veel Over Je Karakter...

Door Skip Tromp de Haas
59.586
Advertisement

Sommigen houden ervan om op de rug liggen, anderen weer op de zij, op de buik en een ander kruipt weer in de foetushouding. Let in ieder geval op hoe je ligt want... je kunt er waardevolle informatie over je persoonlijkheid uithalen!

Als je in veel houdingen ligt, tja, dat is alleen maar een teken dat je veelzijdig en ingewikkeld bent, maar je ligt toch gedurende een langere periode in een bepaalde houding, dus zie hier hoe je echt in elkaar zit...

via: BBC

1. Als je op je zij ligt met je armen en knieën naar voren...

... dan wil dat zeggen dat je

2. Als je in de foetushouding ligt...

... dan wil dat zeggen dat je altijd de behoefte hebt dat iemand jou beschermt. Je wil je verstoppen in je eigen wereldje, weg van alle problemen van alledag waar je mee te maken krijgt. Deze slaaphouding is kenmerkend voor creatieve personen!

Advertisement

3. Als je op je buik ligt...

... dan wil dat zeggen dat je een leider bent! Je bent impulsief en in groepsverband neem jij het initiatief. Ook zorg je ervoor dat er orde en structuur is in je privéleven, maar ook op je werk. Verrassingen hou je niet zo van, van te voren alles plannen wel!

4. Als je op je rug ligt...

... dan wil dat zeggen dat je een rasechte optimist bent gek op het leven! Je bent het gewend om het centrum van aandacht te zijn en je bent graag onder de mensen! Je werkt koppig door en je bent volhardend, maar je blijft altijd rationeel en zegt altijd de waarheid.

5. Als je op je rug ligt en je armen strak langs het lichaam liggen...

... dan wil dat zeggen dat je goed beeld hebt van de doelen die je wilt bereiken in je leven en hoe je dit voor elkaar wilt krijgen! Je bent to the point en ook veeleisend, maar vooral veeleisend van jezelf!

Advertisement

6. Als je op je buik ligt en een been hoger hebt liggen dan de andere...

... dan wil dat zeggen dat je onvoorspelbaar bent! Je bent dol op avontuur, en je humeur kan zovaak omslaan dat je anderen om je heen in de war brengt! Vaak vind je het moeilijk om een beslissing te maken. Je geeft de voorkeur aan een rustige baan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt