x
Deze Jongen Wilde Dat Zijn CV Meer Indruk…
Niemand Zou Willen Wonen In Een Treinwagon, Maar Wacht Maar Tot Je Het Vanbinnen Ziet... Dit Zijn De Meest Zeldzame En Onbekende Wilde Katten Ter Wereld, Hun Schoonheid Kent Z'n Weerga Niet!

Deze Jongen Wilde Dat Zijn CV Meer Indruk Zou Maken Dan Die Van Een Ander... Hoe Hij Dit Klaarspeelt Is GENIAAL

23 Oktober 2016 • Door Skip
3.739
Advertisement

Als je op zoek bent naar werk moet je ermee dealen dat er tegenslagen zullen zijn waarmee je net als ieder ander mee te maken krijgt. Soms dreigen we echter te onderschatten dat veel dingen niet van anderen afhangen. Lukas Yla wist dit ook, en ook al was het maar om een eerste gesprek te krijgen, moet je positiviteit uitstralen en ondernemend zijn en kan je een voorbeeld aan hem nemen. Deze jongen die actief is in de marketingwereld, zocht een nieuwe baan nadat hij aan het hoofd stond van een car sharing bedrijf. Moet je nou eens horen wat hij heeft bedacht om zijn CV eruit te laten springen...


Om de aandacht te trekken van de leidinggevenden van het bedrijf waarvoor hij wilde werken, deed Lukas alsof hij de bezorger was van heerlijk gebak bedoeld voor hen.

In de doos zat een verrassing. Er zat een briefje in waarop stond "De meeste CV's eindigen in de prullenbak, de mijne in jouw buik", gevolgd door een echt CV en een verklaring van zijn actie: Deze bezorging was niet per vergissing, ik deed alsof ik de bezorger was om ervoor te zorgen dat mijn CV direct bij u terecht kwam. Zoals u wel gemerkt ult hebben, mijn manier van doen is anders dan gebruikelijk, en ik kom graag ter zake.  Mijn naam is Lukas en ik heb vijf jaar in de marketing gewerkt. Ik heb bewondering voor uw bedrijf en ik zou er graag willen werken."

Dankzij deze geniale vondst heeft Lukas al tientallen gesprekken gehad en hoopt hij een baan te krijgen bij de bedrijven waar hij zijn zinnen op heeft gezet

foto: Lukas Yla

Veel succes Lukas!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt