Een Vrouw Heeft Moeten KIEZEN Tussen Het Leven Van Haar Zoon En Dat Van Haar Broer, En Het Besluit Heeft Ze Genomen

door Skip

27 Januari 2017

Een Vrouw Heeft Moeten KIEZEN Tussen Het Leven Van Haar Zoon En Dat Van Haar Broer, En Het Besluit Heeft Ze Genomen
Advertisement

Als je voor de keuze zou komen te staan van wie je het leven moest redden, dat je moest kiezen tussen het leven van je broer en dat van je kind, wie zou je dan kiezen? We hopen dat we nooit voor deze twee keuzes komen te staan, maar soms gebeurt het dat je voor zulke keuzes komt te staan, zoals dat het geval is van de jonge 24-jarige Chinese vrouw Yang Li...

Artsen hebben Yang gezegd dat ze een beslissing moet nemen, een van de ergste keuzes die je ooit kunt maken, maar uiteindelijk heeft ze, gesteund door haar familie, toch de knoop doorgehakt. Hoe kan het gebeuren dat je met een dilemma als dit wordt geconfronteerd, en welke keuze zal ze hebben gemaakt?

Advertisement
Een Vrouw Heeft Moeten KIEZEN Tussen Het Leven Van Haar Zoon En Dat Van Haar Broer, En Het Besluit Heeft Ze Genomen - 1

Alles begint bij het moment dat bij haar broer lymfeklierkanker wordt vastgesteld en dat hij dringend een nieuw beenmerg nodig had. Het geval wilde dat zijn zus degene was die hem de hare kon geven, aangezien de twee organen een perfecte match waren. Yang was er klaar voor om deze pijnlijke transplantatie te ondergaan voor haar broer, maar de grootste pijn moest nog komen...

Advertisement
Een Vrouw Heeft Moeten KIEZEN Tussen Het Leven Van Haar Zoon En Dat Van Haar Broer, En Het Besluit Heeft Ze Genomen - 2

De operatie zou het kind schade toebrengen dat ze al 12 weken lang in haar buik had. Yang Li kwam voor een dramatische keuze te staan. Moest ze het leven redden van haar 29-jarige broer, of moest ze haar kind geboren laten worden.

Een Vrouw Heeft Moeten KIEZEN Tussen Het Leven Van Haar Zoon En Dat Van Haar Broer, En Het Besluit Heeft Ze Genomen - 3

Met pijn in haar hart heeft Yang Li, met de steun van haar man en haar familie, ervoor gekozen om haar broer te helpen. Onlangs heeft ze een abortus laten plegen in de stad Hangzhou en moet ze voldoende aansterken voor de operatie die het leven van haar broer zal redden. 

Advertisement