Haar Man Gaat Vreemd En Maakt Haar Belachelijk Om Haar Gewicht. De Wraak Van Deze Dame Is Zoet - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar Man Gaat Vreemd En Maakt Haar Belachelijk…
De Gestoorde Chirurgische Ingreep Die Je Langer Maakt Is Populair Onder Jonge Mensen In India Mondkapjes: De ECHTE Reden Waarom Japanners Ze Dragen Zal Je Verbazen

Haar Man Gaat Vreemd En Maakt Haar Belachelijk Om Haar Gewicht. De Wraak Van Deze Dame Is Zoet

Door Skip Tromp de Haas
5.427
Advertisement

Nadat Betsy haar dochter Isabella ter wereld zette in 2013, was ze voortdurend aan het stoeien met haar gewicht, dat aan de 118 kilo zat, het grootste gewicht dat haar weegschaal ooit had aangegeven. In plaats van haar de emotionele steun te geven die haar zou hebben kunnen helpen dat ze weer op haar normale gewicht zou komen, bracht haar man zijn tijd door met een ander, en erger nog, maakte hij zijn vrouw belachelijk om haar vormen. Maar Betsy heeft de situatie het hoofd weten te bieden en zichzelf weer terug weten te vinden.

Nadat Betsy erachter was gekomen dat haar man haar bedroog en haar belachelijk maakte om hoe ze eruit zag, stortte haar wereld in.

foto: Caters News Agency

"Ik had een meisje van 6 maanden oud waarvoor ik moest zorgen, en alles waar ik in geloofde was van de ene dag op de andere verdwenen."

foto: Caters News Agency
Advertisement

Betsy was toen al begonnen aan een nieuw dieet maar nadat ze erachter kwam wat er gebeurd was en haar trots gekrenkt, kreeg ze nieuwe energie en kwam ze meteen in actie.

foto: Caters News Agency

"In het begin huilde ik na elke training, het was echt zwaar voor me. Maar ik wilde dat mijn dochtertje trots op me zou kunnen zijn, en me zou zien als een positief rolmodel."

foto: Caters News Agency

Met de trainingen en het nieuwe dieet raakte Betsy 27 kilo in de eerste vier maanden van haar nieuwe leven kwijt.

foto: Caters News Agency
Advertisement

Betsy heeft haar route op weg naar een gezond leven aangepast en is samen met haar zus danslessen gaan volgen en op zumba gegaan. Ook is ze begonnen met hardlopen

foto: Caters News Agency

Nu heeft Betsy een lichaam om jaloers van te worden, maar waar ze echt gelukkig van wordt, dat gaat veel dieper.

foto: Caters News Agency
Advertisement

"Gaandeweg heb ik begrepen dat wat mij overkomen is een zegen is geweest omdat ik nu een heel ander mens ben, niet alleen qua uiterlijk maar ook hoe ik tegen de dingen aankijk."

foto: Caters News Agency

Een prachtig voorbeeld van hoe je een negatieve ervaring kunt gebruiken om jezelf terug te vinden!

Tags: Verhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt