x
Gratis vlucht naar Nieuw-Zeeland en…
18 oma's die kleinkinderen weten te verbazen met zeg maar gerust ORIGINELE cadeaus Een krater in Siberië breidt zich ongelofelijk snel uit: dit is de trieste waarheid achter de 'Hellepoort'

Gratis vlucht naar Nieuw-Zeeland en gratis verblijf alleen maar voor een sollicitatiegesprek? Waar wacht je nog op?

08 Maart 2017 • Door Skip
3.164
Advertisement

De afdeling van de gemeente van de stad Wellington in Nieuw-Zeeland is een nieuw programma aan het promoten waar echt iedereen het over heeft. Om nieuwe werknemers aan te trekken werkt deze afdeling samen met recruiting-bureau Workhere New Zealand, en betaalt het de dure reis voor de voorgeselecteerde kandidaten voor een sollicitatiegesprek voor een baan in Wellington.

We gaan eens even bekijken wanneer dit staat te gebeuren en wat precies de details zijn om mee te doen aan iets wat lijkt op een kans die voor het grijpen ligt.


foto: Wikimedia

Om jonge talenten van over heel de wereld de kans te geven op een sollicitatiegesprek in Nieuw-Zeeland is de gemeente Wellington ertoe bereid om aan de 100 kandidaten die geschikt blijken voor de vacatures een week lang verblijf te bieden, en ook de vlucht te betalen om er te komen.

Er wordt verlangd van de mensen die mee willen doen dat ze bereid zijn op gesprek te willen komen tussen 8 en 11 mei 2017. Merk op dat het de hi-tech sector is waar ze mensen nodig hebben, want Wellington heeft een tijdje geleden een project gestart dat de stad voor start-ups en digitale bedrijven interessant moet maken. Naar welke beroepen is de vraag het grootst? Zeker Androidontwikkelaars, Java-ontwikkelaars. Dus, als je op zoek bent naar een baan en je wilt het erop wagen in het buitenland, je specialisatie valt binnen de hi-tech, nou geef je dan hier op en dien je verzoek in... veel succes!

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt