Deze chinese miljardair biedt een bruidsschat met ZES NULLEN aan degene die zijn dochter kan trouwen

door Skip

04 Mei 2017

Deze chinese miljardair biedt een bruidsschat met ZES NULLEN aan degene die zijn dochter kan trouwen
Advertisement

De Chinese cultuur is diep geworteld in de filosofische leer van Confucius die een patriarchale inslag heeft. Volgens deze leer is de eenwording van twee mensen van hetzelfde geslacht onaanvaardbaar. Als aan dit alles ook een diep religieus geloof zoals het christendom wordt toegevoegd, dan kan het uit de kast komen van een dochter worden gezien als een regelrechte tragedie. Daarom zet de Hong Kongse magnaat Chao Sze-Tsung zich in om een huwelijksschat van zes nullen te bieden aan de man die het voor elkaar krijgt om met zijn dochter Gigi te trouwen, ondanks het feit dat ze al getrouwd is!

via scmp.com

Advertisement

Een verhaal dat de kranten haalt

Een verhaal dat de kranten haalt

irishmirror.ie

In 2012 trekt de gehele familie Chao de aandacht naar zich toe doordat de magnaat die Cheuk Nang Holdings Ltd heeft opgericht, ruim 65 miljoen te betalen aan de man die erin zou slagen met zijn dochter te trouwen. Wat een pech dat zijn dochter al is getrouwd voor de wet in Frankrijk met haar partner Sean Eav. Zij hadden al sinds ruim negen jaar een relatie.

Advertisement

Een onaanvaardbare situatie

Een onaanvaardbare situatie

Facebook

Het huwelijk van zijn dochter maakte geen verschil. Meneer Chao ging gewoon door met 't zeggen tegen iedereen dat zijn dochter nog single was, en in 2014 heeft hij zelfs de "bruidsschat" verhoogd tot het exorbitante bedrag van 180 miljoen dollar!
Gigi, die radeloos werd door het gedrag van haar vader en zich eraan stoorde dat ze met de keuze die zelf had gemaakt zo lang in de openbaarheid stond, besloot te antwoorden in een open brief in de krant South China Morning Post

scmp.com

scmp.com

Gigi schrijft onder andere:"[...] Het is vervelend dat een aantal mensen zo bot zijn geweest naar je. Zij begrijpen niet dat ik jou manier van denken altijd zal vergeven en ik weet dat je denkt datgene te doen wat voor mij het beste is. Ik snap dat ik vroeger redenen heb gegeven om te geloven dat ik een andere weg zou gaan bewandelen [...], maar nu weet ik dat ik mijn leven met Sean wil leiden. Wat ik nog het naarst vindt van alles is dat je niet inziet hoe gelukkig ik ben met mijn leven. Ik vraag zeker niet van je dat we de beste vrienden moeten zijn, maar het zou voor mij veel betekenen als je nou eens nou niet zo bang voor hou zou zijn en haar eens normaal zou behandelen, met waardigheid [...]."

In een interview dat daarna werd gegeven heeft Gigi te kennen gegeven bezorgd te zijn over de mogelijkheid die het hebben van kinderen zou hebben voor hen als stel, maar tegelijkertijd zegt ze optimistisch te zijn dat mettertijd zowel haar moeder als vader haar homoseksualiteit zullen accepteren.

Advertisement